24/10/2020 24/10/2020 Την εξ αποστάσεως εργασία έχουν εφαρμόσει για το 30% των υπαλλήλων τους τα θρησκευτικά ιδρύματα στη Μόσχα με τους ναούς να λειτουργούν κανονικά με την πλήρη τέλεση του λατρευτικού τους πρόγραμμα, ανέφερε ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης σε θέματα εθνικής πολιτικής και διαπεριφερειακών σχέσεων της Κυβέρνησης της Μόσχας Βιτάλι Σουτσκόφ. Σύμφωνα με το διάταγμα του δημάρχου της Μόσχας...
24 Οκτωβρίου, 2020 - 10:49
Τελευταία ενημέρωση: 24/10/2020 - 10:50

Εξ’ αποστάσεως εργασία στα θρησκευτικά ιδρύματα της Μόσχας

Διαδώστε:
Εξ’ αποστάσεως εργασία στα θρησκευτικά ιδρύματα της Μόσχας

Την εξ αποστάσεως εργασία έχουν εφαρμόσει για το 30% των υπαλλήλων τους τα θρησκευτικά ιδρύματα στη Μόσχα με τους ναούς να λειτουργούν κανονικά με την πλήρη τέλεση του λατρευτικού τους πρόγραμμα, ανέφερε ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης σε θέματα εθνικής πολιτικής και διαπεριφερειακών σχέσεων της Κυβέρνησης της Μόσχας Βιτάλι Σουτσκόφ.

Σύμφωνα με το διάταγμα του δημάρχου της Μόσχας οι εργοδότες την περίοδο 5 με 28 Οκτωβρίου πρέπει να εφαρμόσουν την εξ αποστάσεως εργασία για τουλάχιστον 30% του προσωπικού τους, καθώς επίσης και όλους τους εργαζόμενους ηλικίας άνω των 65 ετών και όσους έχουν χρόνιες παθήσεις.

“Είναι ενιαίες οδηγίες για όλους, γι’ αυτό οι θρησκευτικές οργανώσεις τηρούν τα μέτρα και έχουν τους υπαλλήλους που εργάζονται εξ αποστάσεως”, υπογράμμισε ο κ. Σουτσκόφ.

Απόδοση στα Ελληνικά για το Πρακτορείο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ: Irina Tresorukova

Πηγή: ria.ru

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων