01/10/2019 01/10/2019 Το πρώτο κατηχητικό σχολείο για παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα ακοής, άνοιξε στην Μόσχα. Η πρώτη ημέρα λειτουργίας του συνέπεσε με την Παγκόσμια Ημέρα Κωφών. Στο σχολείο αυτό μπορούν να συμμετέχουν και παιδιά που δεν έχουν τέτοια προβλήματα. Το κατηχητικό αυτό ιδρύθηκε με τις ευλογίες του Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών και μετά από πρωτοβουλία...
01 Οκτωβρίου, 2019 - 8:20
Τελευταία ενημέρωση: 01/10/2019 - 8:21

Ενα κατηχητικό για παιδιά με προβλήματα ακοής

Διαδώστε:
Ενα κατηχητικό για παιδιά με προβλήματα ακοής

Το πρώτο κατηχητικό σχολείο για παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα ακοής, άνοιξε στην Μόσχα. Η πρώτη ημέρα λειτουργίας του συνέπεσε με την Παγκόσμια Ημέρα Κωφών. Στο σχολείο αυτό μπορούν να συμμετέχουν και παιδιά που δεν έχουν τέτοια προβλήματα.

Το κατηχητικό αυτό ιδρύθηκε με τις ευλογίες του Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών και μετά από πρωτοβουλία του επικεφαλής του Συνοδικού Τμήματος Φιλανθρωπίας, Επισκόπου Παντελεήμονα. Κατά την έναρξη του κατηχητικού ετελέσθη επίσης, θεία λειτουργία στην νοηματική γλώσσα.

Στο κατηχητικό αυτό τα παιδιά με προβλήματα ακοής θα έχουν την δυνατότητα επίσης να διδαχθούν την αγγλική γλώσσα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων