26/08/2020 26/08/2020 Ένα βίντεο με το οποίο προτρέπει τον κόσμο να συνδράμει ώστε να αγοραστούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε όσους έχουν ανάγκη, κυκλοφόρησε το Συνοδικό Τμήμα Φιλανθρωπίας του Πατριαρχείου της Μόσχας. Το εν λόγω βίντεο δημιουργήθηκε για την υποστήριξη του προγράμματος αρωγής που ξεκίνησε από το Συνοδικό Τμήμα με την υποστήριξη της διαδικτυακής πύλης Miloserdie.ru...
26 Αυγούστου, 2020 - 8:56
Τελευταία ενημέρωση: 26/08/2020 - 8:07

Ένα βίντεο- έκκληση για βοήθεια

Διαδώστε:
Ένα βίντεο- έκκληση για βοήθεια

Ένα βίντεο με το οποίο προτρέπει τον κόσμο να συνδράμει ώστε να αγοραστούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε όσους έχουν ανάγκη, κυκλοφόρησε το Συνοδικό Τμήμα Φιλανθρωπίας του Πατριαρχείου της Μόσχας. Το εν λόγω βίντεο δημιουργήθηκε για την υποστήριξη του προγράμματος αρωγής που ξεκίνησε από το Συνοδικό Τμήμα με την υποστήριξη της διαδικτυακής πύλης Miloserdie.ru με την έναρξη της πανδημίας.
«Από την έναρξη της καραντίνας στη Ρωσία και στο εξωτερικό, ο αριθμός των αιτημάτων επισιτιστικής βοήθειας έχει αυξηθεί», δήλωσε ο Διάκονος Ιγκόρ Κούλικοφ, βοηθός του προέδρου του Συνοδικού Φιλανθρωπικού Τμήματος: “Μεγάλες οικογένειες, άτομα με ειδικές ανάγκες, ηλικιωμένοι υποβάλλουν αίτηση σε ενορίες και κοινωνικά τμήματα των επισκοπών. Δεν έχουν αρκετά χρήματα για φαγητό. Μέχρι το καλοκαίρι, πολλές επισκοπές είχαν εξαντλήσει τους δικούς τους συσσωρευμένους πόρους. Υπάρχουν ακόμα περισσότερα αιτήματα για βοήθεια από το συνηθισμένο και οι άνθρωποι χρειάζονται φαγητό σε μηνιαία βάση. Ελπίζουμε ότι αυτό το βίντεο θα βοηθήσει στη συγκέντρωση χρημάτων, ώστε να συνεχιστεί η βοήθειά μας”

«Η ιδέα του βίντεο είναι να δείξει άτομα που χρειάζονται βοήθεια. Στη δημιουργία του συμμετέχουν πραγματικές οικογένειες, που βρέθηκαν σε δύσκολη κατάσταση λόγω περιορισμών καραντίνας. Είναι πολύ σημαντικό για τον καθένα να γνωρίζει ότι δεν θα μείνει μόνος του” δήλωσε ο γραμματέας Τύπου του Συνοδικού Τμήματος Φιλανθρωπίας Βασίλι Ρουλίνσκι.

Μέχρι σήμερα, οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές κοινωνικών τμημάτων σε 34 διοικήσεις έχουν διανείμει πακέτα φαγητού σε περισσότερες από 6.500 οικογένειες που έχουν ανάγκη και μεμονωμένους ηλικιωμένους: τα πακέτα αγοράστηκαν με κεφάλαια που συγκεντρώθηκαν από το Τμήμα Συνοδικής Φιλανθρωπίας με την υποστήριξη του ιστότοπου Miloserdie.ru.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων