10/08/2022 11/08/2022 Η Θεολογική Ακαδημία Μόσχας ανακοίνωσε τις εγγραφές φοιτητών στο αγγλόφωνο πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Η φοίτηση προβλέπει σπουδές διάρκειας εννέα μηνών, στο πλαίσιο της οποίας φοιτητές παρακολουθούν μαθήματα στα επτά θεμελιώδη αντικείμενα του ακαδημαϊκού προγράμματος της κατεύθυνσης «Ορθόδοξη Θεολογία»: την Αγία Γραφή Παλαιάς και Καινής Διαθήκης, τη δογματική θεολογία, την πατρολογία, τις αρχές Ορθοδόξου λατρείας,...
10 Αυγούστου, 2022 - 20:16
Τελευταία ενημέρωση: 11/08/2022 - 1:01

Έναρξη εγγραφών σε αγγλόφωνο πρόγραμμα της Θεολογικής Ακαδημίας Μόσχας

Διαδώστε:
Έναρξη εγγραφών σε αγγλόφωνο πρόγραμμα της Θεολογικής Ακαδημίας Μόσχας

Η Θεολογική Ακαδημία Μόσχας ανακοίνωσε τις εγγραφές φοιτητών στο αγγλόφωνο πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Η φοίτηση προβλέπει σπουδές διάρκειας εννέα μηνών, στο πλαίσιο της οποίας φοιτητές παρακολουθούν μαθήματα στα επτά θεμελιώδη αντικείμενα του ακαδημαϊκού προγράμματος της κατεύθυνσης «Ορθόδοξη Θεολογία»: την Αγία Γραφή Παλαιάς και Καινής Διαθήκης, τη δογματική θεολογία, την πατρολογία, τις αρχές Ορθοδόξου λατρείας, τη γενική εκκλησιαστική ιστορία και την ιστορία της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας. Μετά την αποφοίτηση προβλέπεται η χορήγηση του εγκεκριμένου πιστοποιητικού επιτυχούς ολοκλήρωσης των μαθημάτων.

Οι διαλέξεις αποβλέπουν στην κατάρτιση των υποψήφιων κληρικών και των εκκλησιαστικών στελεχών της Εκκλησίας, οι οποίοι διακονούν στις ενορίες της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας εκτός Ρωσίας και διαθέτουν ήδη την ανώτατη θύραθεν μόρφωση και τις απαραίτητες δεξιότητες μελέτης, καθώς και των ετερόγλωσσων φοιτητών, οι οποίοι επιθυμούν να ενημερωθούν και να μελετήσουν λεπτομερώς την Ορθόδοξη διδασκαλία.

Οι εγγραφές θα συνεχιστούν μέχρι τις 30 Αυγούστου 2022, όπως ανακοίνωσε το Γραφείο Τύπου της Θεολογικής Ακαδημίας Μόσχας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του προγράμματος στην ακόλουθη παραπομπή: https://encourse.mpda.ru.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων