19/12/2019 19/12/2019 Πραγματοποιήθηκε χθες 18 Δεκεμβρίου στο Συνοδικό Τμήμα Φιλανθρωπίας του Πατριαρχείο της Μόσχας η 13η συνάντηση της Επιτροπής Νοσοκομειακής Φροντίδας. Στη συνάντηση συμμετείχαν περισσότεροι από 30 κληρικοί, νοσηλευτές και προσωπικό της Επιτροπής. Οι συμμετέχοντες υπέβαλαν προτάσεις σχετικά με τη βελτίωση του συντονισμού με το υπουργείο Υγείας στη Μόσχα, την οργάνωση εκδηλώσεων ενόψει των Χριστουγέννων αλλά και...
19 Δεκεμβρίου, 2019 - 9:19
Τελευταία ενημέρωση: 19/12/2019 - 9:17

Ενίσχυση του ρόλου του νοσοκομειακού Ιερέα

Διαδώστε:
Ενίσχυση του ρόλου του νοσοκομειακού Ιερέα

Πραγματοποιήθηκε χθες 18 Δεκεμβρίου στο Συνοδικό Τμήμα Φιλανθρωπίας του Πατριαρχείο της Μόσχας η 13η συνάντηση της Επιτροπής Νοσοκομειακής Φροντίδας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν περισσότεροι από 30 κληρικοί, νοσηλευτές και προσωπικό της Επιτροπής.

Οι συμμετέχοντες υπέβαλαν προτάσεις σχετικά με τη βελτίωση του συντονισμού με το υπουργείο Υγείας στη Μόσχα, την οργάνωση εκδηλώσεων ενόψει των Χριστουγέννων αλλά και άλλες πρωτοβουλίες που έχουν ως στόχο την ενίσχυση και βελτίωση του ρόλου το Νοσοκομειακού Ιερέα.

Το προσωπικό της Επιτροπής θα ετοιμάσει επίσης ενημερωτικά φυλλάδια που θα περιέχουν γενικές πληροφορίες για κάθε νοσοκομείο όπου πραγματοποιούνται επισκέψεις των νοσοκομειακών ιερέων και των βοηθών τους.

Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένας μόνο τηλεφωνικός αριθμός στον οποίο ασθενείς ή οι συγγενείς του θα μπορούν να καλούν ανά πάσα στιγμή έναν Ιερέα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων