28/05/2021 29/05/2021 Ορθόδοξες ενορίες της εκκλησιαστικής επαρχίας της Ταϊλάνδης συνεχίζουν να παρέχουν βοήθεια στον τοπικό πληθυσμό που επλήγη εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Στη νήσο Πουκέτ οργανώθηκε εκ νέου από την ενορία της Αγίας Τριάδος διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας σε ενδεείς. Άνθρωποι, οι οποίοι βρέθηκαν σε δύσκολη κατάσταση, μπόρεσαν να λάβουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Κατά τη...
28 Μαΐου, 2021 - 11:44
Τελευταία ενημέρωση: 29/05/2021 - 0:48

Ενορίες κοντά στους πληγέντες από την πανδημία στην Ταϊλάνδη

Διαδώστε:
Ενορίες κοντά στους πληγέντες από την πανδημία στην Ταϊλάνδη

Ορθόδοξες ενορίες της εκκλησιαστικής επαρχίας της Ταϊλάνδης συνεχίζουν να παρέχουν βοήθεια στον τοπικό πληθυσμό που επλήγη εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στη νήσο Πουκέτ οργανώθηκε εκ νέου από την ενορία της Αγίας Τριάδος διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας σε ενδεείς. Άνθρωποι, οι οποίοι βρέθηκαν σε δύσκολη κατάσταση, μπόρεσαν να λάβουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Κατά τη διάρκεια της αγαθοεργούς εκδήλωσης τηρήθηκαν αυστηρά τα προληπτικά μέτρα, που προβλέπονται από την πολιτεία.

Παρόμοια φιλανθρωπική εκδήλωση διοργάνωσε ο ιερομόναχος Αλέξανδρος Βάσενκο στην πόλη Χουαχίν.

Ο πρωτοσύγκελος της εκκλησιαστικής επαρχίας Ταϊλάνδης Αρχιμανδρίτης π. Ολέγκ Τσερεπάνιν ζήτησε από τον κλήρο να δίνει τη μέγιστη δυνατή προσοχή στους ενδεείς κατά τη δύσκολη αυτή χρονική περίοδο για την Ταϊλάνδη. Κατά τις ιερές ακολουθίες στους ναούς αναπέμπονται δεήσεις στον Θεό υπέρ παύσεως της φονικού ιού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων