31/01/2020 31/01/2020 Συνεδριάζει από χθες η Ολομέλεια της Διασυνοδικής Παρουσίας, του Πατριαρχείου της Μόσχας, προκειμένου να εξετάσει σημαντικά ζητήματα μεταξύ των οποίων και τα επαγγέλματα, τα οποία είναι συμβατά ή μη, με τον ρόλο του Ιερέα. Η Διασυνοδική Παρουσία καλείται να συζητήσει επίκαιρα θέματα της εκκλησιαστικής ζωής και, ειδικότερα, στον τομέα της θεολογίας, της εκκλησιαστικής διαχείρισης, του...
31 Ιανουαρίου, 2020 - 9:50
Τελευταία ενημέρωση: 31/01/2020 - 8:44

“Επαγγέλματα συμβατά με τον ρόλο του Ιερέα”

Διαδώστε:
“Επαγγέλματα συμβατά με τον ρόλο του Ιερέα”

Συνεδριάζει από χθες η Ολομέλεια της Διασυνοδικής Παρουσίας, του Πατριαρχείου της Μόσχας, προκειμένου να εξετάσει σημαντικά ζητήματα μεταξύ των οποίων και τα επαγγέλματα, τα οποία είναι συμβατά ή μη, με τον ρόλο του Ιερέα.
Η Διασυνοδική Παρουσία καλείται να συζητήσει επίκαιρα θέματα της εκκλησιαστικής ζωής και, ειδικότερα, στον τομέα της θεολογίας, της εκκλησιαστικής διαχείρισης, του εκκλησιαστικού δικαίου, της λειτουργικής, του ποιμαντικού έργου, της πνευματικής παιδείας, των σχέσεων της Εκκλησίας με την κοινωνία, το κράτος και άλλα θρησκεύματα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων