17/08/2022 17/08/2022 Επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Καζακστάν, Κασίμ-Τζομάρτ Τοκάγιεφ, είχε ο χθες ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος.  Σύμφωνα με την ανακοίνωσή του Γραφείου Τύπου του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων της Ρωσικής Εκκλησίας κατά τη διάρκεια της συνομιλίας συζητήθηκαν θέματα αλληλεπίδρασης και συνεργασίας μεταξύ της εκκλησίας και του κράτους καθώς και το ζήτημα...
17 Αυγούστου, 2022 - 9:31
Τελευταία ενημέρωση: 17/08/2022 - 9:33

Επικοινωνία Πατριάρχη Μόσχας με τον Πρόεδρο του Καζακστάν

Διαδώστε:
Επικοινωνία Πατριάρχη Μόσχας με τον Πρόεδρο του Καζακστάν

Επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Καζακστάν, Κασίμ-Τζομάρτ Τοκάγιεφ, είχε ο χθες ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή του Γραφείου Τύπου του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων της Ρωσικής Εκκλησίας κατά τη διάρκεια της συνομιλίας συζητήθηκαν θέματα αλληλεπίδρασης και συνεργασίας μεταξύ της εκκλησίας και του κράτους καθώς και το ζήτημα του διαθρησκευτικού διαλόγου στη Δημοκρατία του Καζακστάν.

Ο Πρόεδρος Τοκάγιεφ 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων