05/10/2020 05/10/2020 Μήνας αφιερωμένος στην επιμόρφωση ήταν ο Σεπτέμβριος για Μητροπόλεις στη Ρωσία, με εμπειρογνώμονες του Συνοδικού Τμήματος Φιλανθρωπικής και Κοινωνικής Υπηρεσίας του Πατριαρχείου της Μόσχας να διοργανώνουν σχετικά σεμινάρια. Τα σεμινάρια παρακολούθησαν κληρικοί, και υπάλληλοι των κοινωνικών τμημάτων των επισκοπών, κοινωνικοί λειτουργοί των ενοριών, αδελφές του ελέους και εθελοντές που συμμετέχουν στο φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας....
05 Οκτωβρίου, 2020 - 9:33
Τελευταία ενημέρωση: 05/10/2020 - 9:35

Επιμορφώσεις για το φιλανθρωπικό έργο

Διαδώστε:
Επιμορφώσεις για το φιλανθρωπικό έργο

Μήνας αφιερωμένος στην επιμόρφωση ήταν ο Σεπτέμβριος για Μητροπόλεις στη Ρωσία, με εμπειρογνώμονες του Συνοδικού Τμήματος Φιλανθρωπικής και Κοινωνικής Υπηρεσίας του Πατριαρχείου της Μόσχας να διοργανώνουν σχετικά σεμινάρια.

Τα σεμινάρια παρακολούθησαν κληρικοί, και υπάλληλοι των κοινωνικών τμημάτων των επισκοπών, κοινωνικοί λειτουργοί των ενοριών, αδελφές του ελέους και εθελοντές που συμμετέχουν στο φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας.


Οι συμμετέχοντες στα σεμινάριο συζήτησαν για θέματα οργάνωσης κοινωνικών υπηρεσιών στην επισκοπή, υποστήριξη κοινωνικών δραστηριοτήτων, αλλά και δράσεις για τη συγκέντρωση χρημάτων για την ανάπτυξη ενοριακών κοινωνικών προγραμμάτων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων