01/07/2022 02/07/2022 Μεγάλης κλίμακας επίθεση από ξένους χάκερς αντιμετωπίζει τις τελευταίες ημέρες ο επίσημος ιστότοπος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων (ΤΕΕΣ) του Πατριαρχείου Μόσχας. «Ο ιστότοπός μας έχει παραβιαστεί. Εργαζόμαστε για να αποκαταστήσουμε τη λειτουργία του», αναφέρει το μήνυμα που αναρτήθηκε στον ιστότοπο του ΤΕΕΣ την Παρασκευή. Πηγές του Πατριαρχείου Μόσχας δήλωσαν στο Ρωσικό πρακτορείο «Interfax» ότι...
01 Ιουλίου, 2022 - 15:07
Τελευταία ενημέρωση: 02/07/2022 - 1:36

Επίθεση δέχθηκε ιστότοπος του Πατριαρχείου Μόσχας

Διαδώστε:
Επίθεση δέχθηκε ιστότοπος του Πατριαρχείου Μόσχας

Μεγάλης κλίμακας επίθεση από ξένους χάκερς αντιμετωπίζει τις τελευταίες ημέρες ο επίσημος ιστότοπος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων (ΤΕΕΣ) του Πατριαρχείου Μόσχας.

«Ο ιστότοπός μας έχει παραβιαστεί. Εργαζόμαστε για να αποκαταστήσουμε τη λειτουργία του», αναφέρει το μήνυμα που αναρτήθηκε στον ιστότοπο του ΤΕΕΣ την Παρασκευή.

Πηγές του Πατριαρχείου Μόσχας δήλωσαν στο Ρωσικό πρακτορείο «Interfax» ότι ο ιστότοπος του Τμήματος δέχθηκε επίθεση από το έδαφος της Ουκρανίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων