19/11/2019 19/11/2019 Για μία ακόμα χρονιά φέτος πραγματοποιείται στο Αικατέρινμπουργκ της Ρωσίας, η δράση «Εβδομάδα για τη Ζωή» που στόχο έχει να ενημερώσει τον κόσμο για τις αμβλώσεις  και να στηρίξει γυναίκες και οικογένειες ώστε να κρατούν τα παιδιά τους, προασπίζοντας τα δικαιώματα του αγέννητου παιδιού. Η «Εβδομάδα για τη Ζωή» διεξάγεται με την ευλογία του Μητροπολίτη...
19 Νοεμβρίου, 2019 - 9:26
Τελευταία ενημέρωση: 19/11/2019 - 9:01

«Εβδομάδα για τη Ζωή» στο Αικατέρινμπουργκ

Διαδώστε:
«Εβδομάδα για τη Ζωή» στο Αικατέρινμπουργκ

Για μία ακόμα χρονιά φέτος πραγματοποιείται στο Αικατέρινμπουργκ της Ρωσίας, η δράση «Εβδομάδα για τη Ζωή» που στόχο έχει να ενημερώσει τον κόσμο για τις αμβλώσεις  και να στηρίξει γυναίκες και οικογένειες ώστε να κρατούν τα παιδιά τους, προασπίζοντας τα δικαιώματα του αγέννητου παιδιού.

Η «Εβδομάδα για τη Ζωή» διεξάγεται με την ευλογία του Μητροπολίτη Αικατέρινμπουργκ και Βερχοτούρας κ. Κύριλλο, με την υποστήριξη του τμήματος κοινωνικών υπηρεσιών της περιοχής, του Επισκοπικού Κέντρου Προστασίας της Οικογένειας και της Ορθόδοξης Φιλανθρωπικής Υπηρεσίας της Μητρόπολης.

“Οι ημερομηνίες της δράσης δεν επελέγησαν τυχαία: χρονολογούνται για να συμπέσουν με τις επετείους των διαταγμάτων που επιτρέπουν την έκτρωση στη χώρα μας “, δήλωσε η συντονίστρια της δράσης Έλενα Πόποβα

« Οι ιερείς και οι ψυχολόγοι αντιμετωπίζουν σχεδόν καθημερινά τις συνέπειες των αμβλώσεων: ψυχικές και πνευματικές ανθρώπινες τραγωδίες. Και ο σκοπός αυτής της δράσης είναι να προστατεύσει τους νέους, να μιλήσει για τις οικογενειακές παραδόσεις, να υποστηρίξει εκείνες που κυοφορούν τώρα ένα παιδί  και αντιμετωπίζουν καθημερινές δυσκολίες», δήλωσε η Έλενα Πόποβα .

Τα Σάββατο σε όλους τους ναούς της Μητρόπολης θα τελεστεί δέηση στη μνήμη των παιδιών που δεν κατάφεραν να γεννηθούν, αλλά και προσευχή για τις γυναίκες που έχουν προχωρήσει σε άμβλωση και έχουν μετανοήσει.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων