07/10/2021 07/10/2021 Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά του ευχήθηκε στον πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βλαντίμιρ Β. Πούτιν, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος σήμερα με ένα λιτό γράμμα: Εξοχότατε, αγαπητέ Βλαντίμιρ Βλαντιμίροβιτς! Παρακαλώ δεχθείτε τα θερμά μου συγχαρητήρια για τα γενέθλιά σας. Αφού αφιερώσατε τη ζωή σας στην υπηρεσία της Πατρίδας, με τιμή...
07 Οκτωβρίου, 2021 - 11:58
Τελευταία ενημέρωση: 07/10/2021 - 11:55

Ευχές Πατριάρχη Μόσχας στον Πούτιν για τα γενέθλιά του

Διαδώστε:
Ευχές Πατριάρχη Μόσχας στον Πούτιν για τα γενέθλιά του

Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά του ευχήθηκε στον πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βλαντίμιρ Β. Πούτιν, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος σήμερα με ένα λιτό γράμμα:

Εξοχότατε, αγαπητέ Βλαντίμιρ Βλαντιμίροβιτς!

Παρακαλώ δεχθείτε τα θερμά μου συγχαρητήρια για τα γενέθλιά σας.

Αφού αφιερώσατε τη ζωή σας στην υπηρεσία της Πατρίδας, με τιμή και αξιοπρέπεια αναλαμβάνετε το βάρος της τεράστιας ευθύνης για τη μοίρα των εκατομμυρίων ανθρώπων που σας ανέθεσαν τη διαχείριση του ρωσικού κράτους. Τα τελευταία χρόνια σημαδεύτηκαν από σημαντικές εξελίξεις στον κοινωνικό και οικονομικό τομέα, την ενεργό ανάπτυξη των δημόσιων θεσμών, την υλοποίηση πολλών σημαντικών έργων στον τομέα της εκπαίδευσης και του πολιτισμού.

Στηριζόμενος στην ευρεία λαϊκή υποστήριξη, παραμένετε πάντα ευαίσθητος και προσεκτικός στις ανάγκες και τις φιλοδοξίες όχι μόνο των συμπολιτών μας, αλλά και των συμπατριωτών μας, που ζουν στο εξωτερικό.

Θα ήθελα να σας εκφράσω ιδιαίτερη ευγνωμοσύνη για τη σημαντική προσωπική συμβολή σας στην ανάπτυξη του διαλόγου μεταξύ εκκλησίας και κράτους καθώς και γόνιμης συνεργασίας με στόχο την υλοποίηση των σημαντικότερων εκπαιδευτικών και κοινωνικών πρωτοβουλιών των Ορθοδόξων πιστών.

Σας εύχομαι πνευματική ισχύ, ατελείωτη δύναμη, τη γενναιόδωρη βοήθεια του Θεού και ευλογημένη επιτυχία στη μελλοντική σας υπηρεσία στην υψηλή θέση του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Με βαθύ και ειλικρινή σεβασμό,

+ Κύριλλος, Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών

Ο πρόεδρος της Ρωσίας είναι γεννημένος στις 7 Οκτωβρίου 1952.

Επιμέλεια-Μετάφραση: Ευγενία Δίτσα

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων