24/05/2024 24/05/2024 Τις ευχές του προς τον Προκαθήμενο της Ρωσικής Εκκλησίας κ.κ. Κύριλλο εξέφρασε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος συναντήθηκε με τον εορτάζοντα Πατριάρχη. Μια μέρα πριν από την αναχώρηση για το Μινσκ, ο αρχηγός του κράτους συνεχάρη τον Προκαθήμενο της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας για την ονομαστική του εορτή. Η...
24 Μαΐου, 2024 - 15:40

Ευχές Πούτιν στον εορτάζοντα Μόσχας Κύριλλο

Διαδώστε:
Ευχές Πούτιν στον εορτάζοντα Μόσχας Κύριλλο

Τις ευχές του προς τον Προκαθήμενο της Ρωσικής Εκκλησίας κ.κ. Κύριλλο εξέφρασε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος συναντήθηκε με τον εορτάζοντα Πατριάρχη.

Μια μέρα πριν από την αναχώρηση για το Μινσκ, ο αρχηγός του κράτους συνεχάρη τον Προκαθήμενο της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας για την ονομαστική του εορτή. Η σχέση των δύο ανδρών είναι ισχυρή άλλωστε και αυτό επιδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία.

Ο Πατριάρχης Μόσχα δεν έχει μέχρι στιγμής καταδικάσει στην εισβολή στην Ουκρανία ενώ είναι ένας από τους βασικούς υποστηρικτές του Πούτιν στην τροχιά υλοποίησης του δόγματος περί “ρωσικού κόσμου”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων