13/03/2023 13/03/2023 Στις 13 Μαρτίου 2023, ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος, σε μήνυμα προς τον Πάπα Φραγκίσκο, τον συνεχάρη για τη 10η επέτειο από την εκλογή του. «Στις παρούσες δύσκολες συνθήκες, συμβάλλετε σημαντικά στο κήρυγμα του Ευαγγελίου του Χριστού και δίνετε προσοχή στην ανάπτυξη της διαθρησκειακής συνεργασίας», αναφέρει ο  Πατριάρχης Κύριλλος στην ευχετήρια...
13 Μαρτίου, 2023 - 10:42

Ευχές του Πατριάρχη Μόσχας στον Πάπα Φραγκίσκο για την 10η επέτειο από την εκλογή του

Διαδώστε:
Ευχές του Πατριάρχη Μόσχας στον Πάπα Φραγκίσκο για την 10η επέτειο από την εκλογή του

Στις 13 Μαρτίου 2023, ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος, σε μήνυμα προς τον Πάπα Φραγκίσκο, τον συνεχάρη για τη 10η επέτειο από την εκλογή του.

«Στις παρούσες δύσκολες συνθήκες, συμβάλλετε σημαντικά στο κήρυγμα του Ευαγγελίου του Χριστού και δίνετε προσοχή στην ανάπτυξη της διαθρησκειακής συνεργασίας», αναφέρει ο  Πατριάρχης Κύριλλος στην ευχετήρια επιστολή του.

Ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας εξέφρασε την πεποίθησή του ότι «στις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε, ένας διάλογος μεταξύ θρησκευτικών ηγετών μπορεί να φέρει καλά αποτελέσματα και να βοηθήσει να ενωθούν οι προσπάθειες των ανθρώπων καλής θέλησης για να επουλωθούν οι πληγές (Ιερ. 30:17 ) . της δημιουργίας του Θεού».

Ο Πατριάρχης Κύριλλος ευχήθηκε στον Πάπα Φραγκίσκο καλή υγεία, ψυχική γαλήνη και αμέριστη βοήθεια από τον Σωτήρα Χριστό στην αποστολή του.

Φωτογραφία: mospat.ru

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων