06/07/2020 06/07/2020 Ένα νέο πρότζεκτ με τον τίτλο «Γεωγραφία της ορθόδοξης νεολαίας» έχει ξεκινήσει να υλοποιεί το Συνοδικό Τμήμα σε θέματα νεολαίας του Πατριαρχείου Μόσχας και πασών των Ρωσιών και αφορά το θρησκευτικό τουρισμό για τους ορθόδοξους νέους.  Ο στόχος του προγράμματος είναι να δημιουργηθούν ευνοϊκές συνθήκες που απλοποιούν την διοργάνωση προσκυνηματικών ταξιδιών και θρησκευτικού τουρισμού ιδιαίτερα...
06 Ιουλίου, 2020 - 21:30
Τελευταία ενημέρωση: 06/07/2020 - 21:38

«Γεωγραφία της Ορθόδοξης νεολαίας»

Διαδώστε:
«Γεωγραφία της Ορθόδοξης νεολαίας»

Ένα νέο πρότζεκτ με τον τίτλο «Γεωγραφία της ορθόδοξης νεολαίας» έχει ξεκινήσει να υλοποιεί το Συνοδικό Τμήμα σε θέματα νεολαίας του Πατριαρχείου Μόσχας και πασών των Ρωσιών και αφορά το θρησκευτικό τουρισμό για τους ορθόδοξους νέους. 

Ο στόχος του προγράμματος είναι να δημιουργηθούν ευνοϊκές συνθήκες που απλοποιούν την διοργάνωση προσκυνηματικών ταξιδιών και θρησκευτικού τουρισμού ιδιαίτερα στην νεολαία. Συμμετέχοντας σε αυτό το πρόγραμμα οι νέοι από διάφορους οργανισμούς σε όλο τον κόσμο θα ενημερώνονται για τα προσκυνηματικά ταξίδια και τον τουρισμό, για εκδηλώσεις που αφορούν την νεολαία, πληροφορίες για ολόκληρο το ταξίδι όπως διαμονή και πρόσβαση. Ο σκοπός είναι χρόνο με τον χρόνο να διευρύνεται η νεανική επικοινωνία και η ανταλλαγή μεταξύ των οργανισμών νεολαίας.

Για να συμμετέχει κάποιος ενδιαφερόμενος στο πρότζεκτ του Πατριαρχείου πρέπει να συμπληρώσει ένα ερωτηματολόγιο και να είναι έτοιμος να δεχτεί ορθοδόξους νέους από άλλους οργανισμούς αλλά και να τον ξεναγήσει στα Ιερά του τόπου του  καθώς και να οργανώσει συναντήσεις με τους άλλους νέους της περιοχής του.

Για συμμετοχή πρέπει ο ενδιαφερόμενος να συμπληρώσει το ερωτηματολόγιο και να είναι έτοιμος να δέχεται ορθόδοξους νέους από άλλους οργανισμούς, να τους συνοδεύει στα ιερά του τόπου του και να οργανώνει συναντήσεις με άλλους νέους της περιοχής.

Απόδοση από τα ρωσικά για το Πρακτορείο Ορθοδοξία: Ιρίνα Τρεσαρούκοβα

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων