20/08/2021 21/08/2021 Το Τμήμα Κοινωνικής Πρόνοιας και Ευποιΐας της εκκλησιαστικής Eπαρχίας Φιλιππίνων και Βιετνάμ του Πατριαρχείου Μόσχας προσφέρει τακτικά ανθρωπιστική βοήθεια σε άπορες οικογένειες στην επαρχία Κεσόν, η οποία βρίσκεται σε απόσταση 130 χλμ από την πρωτεύουσα Μανίλα των Φιλιππίνων. Δεκάδες άπορες οικογένειες, ηλικιωμένοι και γυναικόπαιδα λαμβάνουν αυτή την βοήθεια από εθελοντές που εργάζονται για τον σκοπό...
20 Αυγούστου, 2021 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 21/08/2021 - 0:37

Γεύματα αγάπης στις Φιλιππίνες από το Πατριαρχείο Μόσχας

Διαδώστε:
Γεύματα αγάπης στις Φιλιππίνες από το Πατριαρχείο Μόσχας

Το Τμήμα Κοινωνικής Πρόνοιας και Ευποιΐας της εκκλησιαστικής Eπαρχίας Φιλιππίνων και Βιετνάμ του Πατριαρχείου Μόσχας προσφέρει τακτικά ανθρωπιστική βοήθεια σε άπορες οικογένειες στην επαρχία Κεσόν, η οποία βρίσκεται σε απόσταση 130 χλμ από την πρωτεύουσα Μανίλα των Φιλιππίνων.

Δεκάδες άπορες οικογένειες, ηλικιωμένοι και γυναικόπαιδα λαμβάνουν αυτή την βοήθεια από εθελοντές που εργάζονται για τον σκοπό αυτό ετοιμάζοντας γεύματα αγάπης.

Μετά τα γεύματα διεξάγονται κατηχητικές ομιλίες για όσους ετοιμάζονται να λάβουν το Άγιο Βάπτισμα. Όπως αναφέρει ο ιστότοπος της Επαρχίας, πολλοί κάτοικοι ενδιαφέρθηκαν για την Ορθόδοξη πίστη μετά το περιστατικό της θαυματουργικής ίασης ενός εκ των νεοφώτιστων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων