18/05/2019 18/05/2019 Συνάντηση με τους Κοσμήτορες και τους Προέδρους των Τμημάτων των Θεολογικών Σχολών της Λευκορωσίας είχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μίνσκ κ. Παύλος. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τις Θεολογικές Σχολές. Ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Παύλος ζήτησε από τους Κοσμήτορες να καταθέσουν τις απόψεις και τις προτάσεις τους σε διάφορα...
18 Μαΐου, 2019 - 9:29
Τελευταία ενημέρωση: 18/05/2019 - 9:34

Για το μέλλον των Θεολ. Σχολών συζήτησαν στο Μίνσκ

Διαδώστε:
Για το μέλλον των Θεολ. Σχολών συζήτησαν στο Μίνσκ

Συνάντηση με τους Κοσμήτορες και τους Προέδρους των Τμημάτων των Θεολογικών Σχολών της Λευκορωσίας είχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μίνσκ κ. Παύλος. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τις Θεολογικές Σχολές. Ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Παύλος ζήτησε από τους Κοσμήτορες να καταθέσουν τις απόψεις και τις προτάσεις τους σε διάφορα θέματα που αφορούν κυρίως την οργάνωση των σχολών και την επικοινωνία τους με άλλα ακαδημαϊκά ιδρύματα τόσο της Λευκορωσίας όσο και του εξωτερικού. Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος κ. Παύλος ευχήθηκε να συνεχίσουν αφοσιωμένοι το έργο τους και τόνισε ότι η Εκκλησία θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων