12/04/2019 13/04/2019 Μία νέα ιστοσελίδα αφιερωμένη στην Βιβλική Αρχαιολογία παρουσιάστηκε από το Τμήμα Βιβλικών Σπουδών της Θεολογικής Ακαδημίας της Αγίας Πετρούπολης. Δείτε την νέα ιστοσελίδα ΕΔΩ Συγκεκριμένα, ο ιστότοπος περιέχει ηλεκτρονικές εκδόσεις βιβλίων βιβλικής αρχαιολογίας των Αγίων Τόπων, της Μικράς Ασίας και της Ιορδανίας. Περιέχει περιγραφές 42 αρχαιολογικών αντικειμένων, τα οποία περιλαμβάνουν 1350 φωτογραφίες και 247 βίντεο....
12 Απριλίου, 2019 - 8:21
Τελευταία ενημέρωση: 13/04/2019 - 9:19

H Βιβλική Αρχαιολογία στο διαδίκτυο

Διαδώστε:
H Βιβλική Αρχαιολογία στο διαδίκτυο

Μία νέα ιστοσελίδα αφιερωμένη στην Βιβλική Αρχαιολογία παρουσιάστηκε από το Τμήμα Βιβλικών Σπουδών της Θεολογικής Ακαδημίας της Αγίας Πετρούπολης.

Δείτε την νέα ιστοσελίδα ΕΔΩ

Συγκεκριμένα, ο ιστότοπος περιέχει ηλεκτρονικές εκδόσεις βιβλίων βιβλικής αρχαιολογίας των Αγίων Τόπων, της Μικράς Ασίας και της Ιορδανίας. Περιέχει περιγραφές 42 αρχαιολογικών αντικειμένων, τα οποία περιλαμβάνουν 1350 φωτογραφίες και 247 βίντεο.

Όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεο λήφθηκαν από δασκάλους και φοιτητές του τμήματος κατά τη διάρκεια ερευνών αρχαιολογικών αποστολών που διεξήχθησαν από το 2007 μέχρι σήμερα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων