04/04/2020 04/04/2020 Στην Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στον Ιερό Ναό των Θεοφανείων στο Έλοκοφ, χοροστάτησε χθες, ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος.  Η ακολουθία τελέστηκε ενώπιον της θαυματουργού εικόνας της Παναγίας της Γλυκοφιλούσας στην οποία προσεύχονταν ο όσιος Σεραφείμ του Σάρωφ. Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε Ιερά λιτανεία της εικόνος της Παναγίας, για την κατάπαυση της πανδημίας...
04 Απριλίου, 2020 - 19:47
Τελευταία ενημέρωση: 04/04/2020 - 20:43

Ο Ακάθιστος Ύμνος στη Μόσχα (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Ο Ακάθιστος Ύμνος στη Μόσχα (ΦΩΤΟ)

Στην Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στον Ιερό Ναό των Θεοφανείων στο Έλοκοφ, χοροστάτησε χθες, ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος. 

Η ακολουθία τελέστηκε ενώπιον της θαυματουργού εικόνας της Παναγίας της Γλυκοφιλούσας στην οποία προσεύχονταν ο όσιος Σεραφείμ του Σάρωφ.

Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε Ιερά λιτανεία της εικόνος της Παναγίας, για την κατάπαυση της πανδημίας του κορωνοϊού. Μάλιστα λόγω των μέτρων που έχουν επιβληθεί στο πλαίσιο προφύλαξης από την πανδημία του κορωνοϊού, η λιτάνευση έγινε μέσα από αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε και ο Μακαριώτατος.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων