18/10/2019 18/10/2019 «Η Διατήρηση του έθνους είναι το παρόν και το μέλλον της Ρωσίας» είναι το φετινό θέμα της ΙΓ’ Παγκόσμιας Ρωσικής Λαϊκής Συνέλευσης. Εξ αφορμή του γεγονότος αυτού, ο  Πρόεδρος  της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν απέστειλε χαιρετισμό στον Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των πασών Ρωσιών κ.κ. Κύριλλο, η οποία δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Κρεμλίνου. “Σήμερα η...
18 Οκτωβρίου, 2019 - 13:49
Τελευταία ενημέρωση: 18/10/2019 - 14:43

«Η ανεξαρτησία της Ρωσίας εξαρτάται από τις ηθικές αξίες»

Διαδώστε:
«Η ανεξαρτησία της Ρωσίας εξαρτάται από τις ηθικές αξίες»

«Η Διατήρηση του έθνους είναι το παρόν και το μέλλον της Ρωσίας» είναι το φετινό θέμα της ΙΓ’ Παγκόσμιας Ρωσικής Λαϊκής Συνέλευσης.

Εξ αφορμή του γεγονότος αυτού, ο  Πρόεδρος  της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν απέστειλε χαιρετισμό στον Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των πασών Ρωσιών κ.κ. Κύριλλο, η οποία δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Κρεμλίνου.

“Σήμερα η ανθρωπότητα αντιμετωπίζει σοβαρότατες δημογραφικές απειλές, ενώ πολλά κράτη βιώνουν πραγματική κρίση. Οι θεμελιώδεις ηθικές οικογενειακές αρχές που για χιλιετίες καθόριζαν την ζωή της κοινωνίας εκπίπτουν. Είμαι βαθιά πεπεισμένος ότι η σταθερή πορεία της Ρωσίας προς τα εμπρός, η ανεξαρτησία της και η εθνική ασφάλεια σε μεγάλο βαθμό εξαρτώνται από την διατήρηση και εδραίωση των πνευματικών αρχών, την εθνική ταυτότητα ” αναφέρεται στην επιστολή.

Οκ.  Πούτιν τόνισε ότι τα μέτρα για την δημογραφική ανάπτυξη που εφαρμόζονται τώρα στη Ρωσία, η στήριξη της τεκνοποίησης, η μείωση της θνησιμότητας και η αύξηση της διάρκειας της ζωής πρέπει να έχουν μακρόπνοη στρατηγική.

Επίσης ο Ρώσος πρόεδρος τόνισε την ανάγκη συνεργασίας του κράτους με την Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία σε όλους αυτούς του τομείς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων