22/06/2019 22/06/2019 Για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο κοινοβούλιο της Γεωργίας κατά τη διάρκεια των εργασιών της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας, τοποθετήθηκε ο εκπρόσωπος τύπου του Πατριαρχείου της Μόσχας Βλάντιμιρ Λεγκόιντα. “Τα γεγονότα της προηγούμενης ημέρας έχουν τις ρίζες τους στις κοινωνικές και πολιτικές διαιρέσεις στη Γεωργία και η συνέλευση χρησίμευσε μόνο ως καταλύτης για να εκδηλώσουν την ακραία τους συμπεριφορά ορισμένοι....
22 Ιουνίου, 2019 - 14:46
Τελευταία ενημέρωση: 22/06/2019 - 21:03

Η αντίδραση του Πατρ. Μόσχας για τα γεγονότα στην Γεωργία

Διαδώστε:
Η αντίδραση του Πατρ. Μόσχας για τα γεγονότα στην Γεωργία

Για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο κοινοβούλιο της Γεωργίας κατά τη διάρκεια των εργασιών της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας, τοποθετήθηκε ο εκπρόσωπος τύπου του Πατριαρχείου της Μόσχας Βλάντιμιρ Λεγκόιντα.

“Τα γεγονότα της προηγούμενης ημέρας έχουν τις ρίζες τους στις κοινωνικές και πολιτικές διαιρέσεις στη Γεωργία και η συνέλευση χρησίμευσε μόνο ως καταλύτης για να εκδηλώσουν την ακραία τους συμπεριφορά ορισμένοι. Σε καμία περίπτωση αυτά τα γεγονότα δεν μπορούν να επηρεάσουν τις εργασίες της Συνέλευσης, αλλά ούτε και την συμμετοχή των Ρώσων εκπροσώπων που μετέχουν στην εν λόγω Συνέλευση” τόνισε ο κ. Λεγκόιντα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων