20/04/2019 20/04/2019 Στην Διεύθυνση Οικονομίας και Οικονομικών του Πατριαρχείου Μόσχας συζήτησαν θέματα αποκατάστασης και συντήρησης του Κρεμλίνου στην πόλη Κοστρομά. Αναλυτικότερα το Κρεμλίνο ως φρούριο υπήρχε σε όλες τις σημαντικές πόλεις της μεσαιωνικής Ρωσίας και τώρα αυτά τα μνημεία αρχιτεκτονικής αποτελούν αντικείμενα πολιτισμικής κληρονομιάς και διατηρητέα συγκροτήματα. Το θέμα της συντήρησης ενός από αυτά τα μνημεία, του...
20 Απριλίου, 2019 - 15:15
Τελευταία ενημέρωση: 20/04/2019 - 14:52

Η αποκατάσταση και η συντήρηση του Κρεμλίνου

Διαδώστε:
Η αποκατάσταση και η συντήρηση του Κρεμλίνου

Στην Διεύθυνση Οικονομίας και Οικονομικών του Πατριαρχείου Μόσχας συζήτησαν θέματα αποκατάστασης και συντήρησης του Κρεμλίνου στην πόλη Κοστρομά. Αναλυτικότερα το Κρεμλίνο ως φρούριο υπήρχε σε όλες τις σημαντικές πόλεις της μεσαιωνικής Ρωσίας και τώρα αυτά τα μνημεία αρχιτεκτονικής αποτελούν αντικείμενα πολιτισμικής κληρονομιάς και διατηρητέα συγκροτήματα.

Το θέμα της συντήρησης ενός από αυτά τα μνημεία, του Κρεμλίνου στην πόλη Κοστρομά συζήτησαν στη συνάντησή τους ο Μητροπολίτης Βόλογδα και Κιρίλλοβο κ. Ιγνάτιος και ο Μητροπολίτης Κοστρομά και Νέρεχτ κ. Θεραπόντιος. Τονίστηκε η δυσκολία κατά την επιλογή των κτιρίων προς αναπαλαίωση και συντήρηση αλλά και η περίπλοκη διαδικασία χρηματοδότησης από τον κρατικό προϋπολογισμό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων