19/02/2019 19/02/2019 Σύμφωνα με το επίσημο ρεπορτάζ του Πατριαρχείου Μόσχας στις 18 Φεβρουαρίου του 2019 ο Μητροπολίτης Γκόρλοβκα και Σλαβιάνσκ συνελήφθη στο σταθμό των συνόρων και με συνοδεία τον μετέφεραν στο τμήμα αστυνομίας της πόλης Σλαβιάνσκ. Τον συνέλαβαν με αιτία ελέγχου ταυτότητας και δικαιολόγησαν τη σύλληψη ότι με βάση το νόμο μπορούν να συλλάβουν και να κρατήσουν...
19 Φεβρουαρίου, 2019 - 14:30
Τελευταία ενημέρωση: 19/02/2019 - 19:36

Η αστυνομία συνέλαβε στο σταθμό των συνόρων τον Μητρ. Γκόρλοβκα και Σλαβιάνσκ κ. Μητροφάνη

Διαδώστε:
Η αστυνομία συνέλαβε στο σταθμό των συνόρων τον Μητρ. Γκόρλοβκα και Σλαβιάνσκ κ. Μητροφάνη

Σύμφωνα με το επίσημο ρεπορτάζ του Πατριαρχείου Μόσχας στις 18 Φεβρουαρίου του 2019 ο Μητροπολίτης Γκόρλοβκα και Σλαβιάνσκ συνελήφθη στο σταθμό των συνόρων και με συνοδεία τον μετέφεραν στο τμήμα αστυνομίας της πόλης Σλαβιάνσκ. Τον συνέλαβαν με αιτία ελέγχου ταυτότητας και δικαιολόγησαν τη σύλληψη ότι με βάση το νόμο μπορούν να συλλάβουν και να κρατήσουν για 3 ώρες οποιοδήποτε υπήκοο της Ουκρανίας για ταυτοποίηση προσώπου χωρίς καμία κατηγορία. Ο ίδιος ο ιεράρχης δηλώνει ότι όλα αυτα έγιναν με σκοπό να τον πείσουν να αποδεχτεί την λεγόμενη Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων