22/06/2020 22/06/2020 Δύο φορές την εβδομάδα οι εκπρόσωποι της ορθόδοξης νεολαίας του Ντον στη περιοχή του Ροστόφ διοργανώνουν κινητά συσσίτια για τους αστέγους. Το πρόγραμμα αυτό υλοποιείται με την ευλογία του Μητροπολίτη Ροστόφ και Νοβατσερκάσσκι κ. Μερκουρίου και ονομάζεται «Πέντε άρτοι». Οι εθελοντές με την βοήθεια της φιλαθνρωπικής υπηρεσίας «Φιλανθρωπία στο Ντον» πηγαίνουν στους άστεγους ζεστά γεύματα...
22 Ιουνίου, 2020 - 9:44
Τελευταία ενημέρωση: 22/06/2020 - 12:33

Η Εκκλησία δίπλα στους αστέγους του Ροστόφ

Διαδώστε:
Η Εκκλησία δίπλα στους αστέγους του Ροστόφ

Δύο φορές την εβδομάδα οι εκπρόσωποι της ορθόδοξης νεολαίας του Ντον στη περιοχή του Ροστόφ διοργανώνουν κινητά συσσίτια για τους αστέγους. Το πρόγραμμα αυτό υλοποιείται με την ευλογία του Μητροπολίτη Ροστόφ και Νοβατσερκάσσκι κ. Μερκουρίου και ονομάζεται «Πέντε άρτοι».

Οι εθελοντές με την βοήθεια της φιλαθνρωπικής υπηρεσίας «Φιλανθρωπία στο Ντον» πηγαίνουν στους άστεγους ζεστά γεύματα και είδη πρώτης ανάγκης.

«Σημασία έχει όχι απλά να προσφέρουμε φαγητό σε έναν άστεγο, αλλά και να τον κάνουμε να νιώσει άνθρωπος. Η βοήθεια στον πλησίον μας είναι μία από τις βασικές υποθέσεις του ορθόδοξου χριστιανού και οι εθελοντές μας πάντα με μεγάλη χαρά εκπληρώνουν το χρέος της διακονίας στους συνανθρώπους μας», τόνισαν οι διοργανωτές του προγράμματος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων