15/12/2019 15/12/2019 Στις 13 Δεκεμβρίου ο επικεφαλής του Συνοδικού Τμήματος για θέματα φιλανθρωπίας, Επίσκοπος Ορέχοβο – Ζούγιεβο κ. Παντελεήμων, απένειμε πιστοποιητικά σπουδών σε 18 αποφοίτους του φροντιστηρίου φροντίδας κατάκοιτων ασθενών. Οι διπλωματούχοι πλέον, μπορούν να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους στην πρακτική εξάσκηση σε διάφορους τομείς της Υπηρεσίας «Ελεημοσύνη», στην Ιερά Μονή Μάρφο-Μαριίνσκι και σε κλινικές του νοσοκομείου...
15 Δεκεμβρίου, 2019 - 14:46
Τελευταία ενημέρωση: 15/12/2019 - 16:36

Η Εκκλησία μεριμνά για τη φροντίδα των κατάκοιτων

Διαδώστε:
Η Εκκλησία μεριμνά για τη φροντίδα των κατάκοιτων

Στις 13 Δεκεμβρίου ο επικεφαλής του Συνοδικού Τμήματος για θέματα φιλανθρωπίας, Επίσκοπος Ορέχοβο – Ζούγιεβο κ. Παντελεήμων, απένειμε πιστοποιητικά σπουδών σε 18 αποφοίτους του φροντιστηρίου φροντίδας κατάκοιτων ασθενών.

Οι διπλωματούχοι πλέον, μπορούν να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους στην πρακτική εξάσκηση σε διάφορους τομείς της Υπηρεσίας «Ελεημοσύνη», στην Ιερά Μονή Μάρφο-Μαριίνσκι και σε κλινικές του νοσοκομείου του Αγίου Αλεξίου.

Ο επικεφαλής του Συνοδικού Τμήματος κάλεσε τους απόφοιτους να έχουν έντονη εκκλησιαστική ζωή και όσο γίνεται πιο συχνά να συμμετέχουν στα ιερά μυστήρια της Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων