04/06/2019 04/06/2019 Την ανησυχία του σχετικά με τα ανεπαρκή μέτρα αντιμετώπισης του αλκοολισμού εξέφρασε ο πρόεδρος του Τμήματος των Σχέσεων της Εκκλησίας με την Κοινωνία και τα ΜΜΕ του Πατριαρχείου της Μόσχας, Βλαντιμίρ Λεγκόιντα, προσθέτοντας ότι και η εκκλησία θα πρέπει να λάβει μέτρα προς την κατεύθυνση της πρόληψης του φαινομένου του αλκοολισμού. Ο κ. Λεγκόιντα τάχθηκε...
04 Ιουνίου, 2019 - 8:00
Τελευταία ενημέρωση: 04/06/2019 - 8:16

“Η Εκκλησία να συμβάλει στην πάταξη του αλκοολισμού”

Διαδώστε:
“Η Εκκλησία να συμβάλει στην πάταξη του αλκοολισμού”

Την ανησυχία του σχετικά με τα ανεπαρκή μέτρα αντιμετώπισης του αλκοολισμού εξέφρασε ο πρόεδρος του Τμήματος των Σχέσεων της Εκκλησίας με την Κοινωνία και τα ΜΜΕ του Πατριαρχείου της Μόσχας, Βλαντιμίρ Λεγκόιντα, προσθέτοντας ότι και η εκκλησία θα πρέπει να λάβει μέτρα προς την κατεύθυνση της πρόληψης του φαινομένου του αλκοολισμού.

Ο κ. Λεγκόιντα τάχθηκε υπέρ της προώθησης ενός υγιεινού τρόπου ζωής μέσα από την εκκλησία αλλά και τον αθλητισμό ως μέσο για την πάταξη του εθισμού.

“Πρέπει να πάψουμε να περιφρονούμε την απειλή του αλκοολισμού και θέσουμε την καταπολέμηση του αλκοολισμού στις βασικές προτεραιότητες της εκκλησίας μας” πρόσθεσε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων