14/06/2020 14/06/2020 Το Πατριαρχείο Μόσχας στηρίζει την πρόταση της Επιτρόπου προστασίας παίδων Άννας Κουζνετσόβα να μειωθεί η χρηματοδότηση κλινικών, όπου πραγματοποιούνται αμβλώσεις έτσι ώστε να περιοριστεί η πώληση φαρμάκων που επιφέρουν την διακοπή της εγκυμοσύνης. Η κ. Κουζνετσόβα πρόσφατα ανέφερε ότι το σύστημα προστασίας στο δικαίωμα του παιδιού για ζωή και στη προστασία των παιδιών από βίαιες...
14 Ιουνίου, 2020 - 10:12
Τελευταία ενημέρωση: 14/06/2020 - 10:13

Η Εκκλησία στηρίζει τα μέτρα πρόληψης κατά των αμβλώσεων

Διαδώστε:
Η Εκκλησία στηρίζει τα μέτρα πρόληψης κατά των αμβλώσεων

Το Πατριαρχείο Μόσχας στηρίζει την πρόταση της Επιτρόπου προστασίας παίδων Άννας Κουζνετσόβα να μειωθεί η χρηματοδότηση κλινικών, όπου πραγματοποιούνται αμβλώσεις έτσι ώστε να περιοριστεί η πώληση φαρμάκων που επιφέρουν την διακοπή της εγκυμοσύνης.

Η κ. Κουζνετσόβα πρόσφατα ανέφερε ότι το σύστημα προστασίας στο δικαίωμα του παιδιού για ζωή και στη προστασία των παιδιών από βίαιες και έκνομες ενέργειες χρήζει πρόσθετων νομοθετικών ρυθμίσεων και την εισαγωγή νέων διατάξεων.

Αναφερόμενος στο γεγονός αυτό ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων δήλωσε ότι στηρίζει όλες τις πρωτοβουλίες αυτές και υπενθύμισε την πάγια θέση της Εκκλησίας ότι “η άμβλωση είναι φόνος και κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα προς το ζην”.

Απόδοση στα Ελληνικά: Irina Tresorukova

Πηγή: ria.ru

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων