03/07/2019 03/07/2019 Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης έχει κηρυχθεί το Ιρκούτσκ στη Σιβηρία εξαιτίας των πλημμυρών που έχουν πλήξει την περιοχή.  Σύμφωνα με το ρωσικό Υπουργείο Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης, από την 1η Ιουλίου,  πλημμύρισαν πάνω από 6700 κτίρια, στα οποία ζουν περίπου 32.000 άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων 4.050 παιδιών, 5 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, 744 τραυματίστηκαν και 153 νοσηλεύθηκαν....
03 Ιουλίου, 2019 - 12:24

Η Εκκλησία στο πλευρό των πλημμυροπαθών στην Σιβηρία

Διαδώστε:
Η Εκκλησία στο πλευρό των πλημμυροπαθών στην Σιβηρία

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης έχει κηρυχθεί το Ιρκούτσκ στη Σιβηρία εξαιτίας των πλημμυρών που έχουν πλήξει την περιοχή.  Σύμφωνα με το ρωσικό Υπουργείο Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης, από την 1η Ιουλίου,  πλημμύρισαν πάνω από 6700 κτίρια, στα οποία ζουν περίπου 32.000 άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων 4.050 παιδιών, 5 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, 744 τραυματίστηκαν και 153 νοσηλεύθηκαν.

Στην πόλη του Tulun η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία έχει ήδη δημιουργήσει ένα κέντρο ανθρωπιστικής βοήθειας και νερό, ψωμί και άλλα ήδη πρώτης ανάγκης .

“Είμαστε τώρα απασχολημένοι με τη διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας για τον Tulun, όπου η κατάσταση είναι χειρότερη. Το νερό αρχίζει αργά να υποχωρεί, αλλά το φράγμα στον ποταμό Iya εμποδίζει το νερό να βγει από τη λεκάνη.  Συλλέξαμε δημητριακά, παιδικές τροφές, και είδη για παιδιά ” δήλωσε ο διευθυντής του κοινωνικού τμήματος της μητρόπολης, Ιερέας Vladimir Danilko.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων