07/05/2019 07/05/2019 Ιερείς της Μόσχας, με τις ευλογίες του Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών, κ.κ. Κυρίλλου επισκέφθηκαν τους τραυματίες από την αεροπορική τραγωδία στο αεροδρόμιο του Σερεμέτιεβο. Από την πρώτη στιγμή ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας,εξέφρασε την οδύνη του για όσους έχασαν της ζωή τους στο δυστύχημα, και δήλωσε ότι η Εκκλησία θα σταθεί στο...
07 Μαΐου, 2019 - 8:02
Τελευταία ενημέρωση: 07/05/2019 - 8:03

Η Εκκλησία δίπλα στα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας

Διαδώστε:
Η Εκκλησία δίπλα στα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας

Ιερείς της Μόσχας, με τις ευλογίες του Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών, κ.κ. Κυρίλλου επισκέφθηκαν τους τραυματίες από την αεροπορική τραγωδία στο αεροδρόμιο του Σερεμέτιεβο.
Από την πρώτη στιγμή ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας,εξέφρασε την οδύνη του για όσους έχασαν της ζωή τους στο δυστύχημα, και δήλωσε ότι η Εκκλησία θα σταθεί στο πλευρό των οικογενειών τους, αλλά και στο πλευρό των τραυματιών.
Οι ιερείς μετέφεραν στους επιζώντες τις ευχές όλων για ταχεία ανάρρωση, έδωσαν δώρα και κατέγραψαν τις ανάγκες που υπάρχουν προκειμένου να σταθούν αρωγοί.

Η Ορθόδοξη Εκκλησία επίσης μέσω των κέντρων που διαθέτει να παρέχει εκτός από υλική βοήθεια, και ψυχολογική υποστήριξη στις οικογένειες των θυμάτων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων