24/05/2019 24/05/2019 Στη μάστιγα του αλκοολισμού, και στις προσπάθειες που γίνονται από την Ρωσική Εκκλησία για τη αντιμετωπίσή της, αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος του Συνοδικού Τμήματος Φιλανθρωπίας, Βάλερι Ντορόνκιν. Ο κ. Ντορόνκικ χαιρέτησε επίσης, την υιοθέτηση μέτρων από την κυβέρνηση για την καταπολέμηση της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ. Στις 20 Μαΐου, η υπηρεσία Τύπου του Υπουργείου Εσωτερικών...
24 Μαΐου, 2019 - 10:54

Η Εκκλησία της Ρωσίας κατά του αλκοολισμού

Διαδώστε:
Η Εκκλησία της Ρωσίας κατά του αλκοολισμού

Στη μάστιγα του αλκοολισμού, και στις προσπάθειες που γίνονται από την Ρωσική Εκκλησία για τη αντιμετωπίσή της, αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος του Συνοδικού Τμήματος Φιλανθρωπίας, Βάλερι Ντορόνκιν.
Ο κ. Ντορόνκικ χαιρέτησε επίσης, την υιοθέτηση μέτρων από την κυβέρνηση για την καταπολέμηση της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ.

Στις 20 Μαΐου, η υπηρεσία Τύπου του Υπουργείου Εσωτερικών ανέφερε ότι έχει αποστείλει προτάσεις στην κυβέρνηση της σχετικά με την κατάσχεση των αυτοκινήτων, αν κάποιος οδηγεί επανελειμένως σε κατάσταση μέθης.

“Σε νομοθετικό επίπεδο, πρέπει να βοηθήσετε τους ανθρώπους να σταματήσουν να πίνουν αλκοόλ”, δήλωσε ο κ. Ντορόνκιν και πρόσθεσε: “είναι απαραίτητο να αλλάξουμε τη στάση του κοινού απέναντι στην οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος – να επιμείνουμε ότι αυτό είναι απαράδεκτο».

Τονίζει δε, ότι αυτή η στάση θα πρέπει να διαμορφώνεται όχι μόνο μέσω απαγορεύσεων και τιμωριών, αλλά και μέσω της προώθησης ενός νηφαλιού τρόπου ζωής μέσω των μέσων ενημέρωσης, της κοινωνικής διαφήμισης και του πολιτισμού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων