21/01/2022 22/01/2022 Η Εξόδιος Ακολουθία του μακαριστού Μητροπολίτη πρώην Αγίας Πετρούπολης και Λάντογκας κυρού Βλαδίμηρου (Κοτλιάροφ) τελέσθηκε στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδος στην Ιερά Μονή Αγίου Αλεξάνδρου Νιέφσκι Αγίας Πετρούπολης από τον Μητροπολίτη Αγίας Πετρούπολης και Λάντογκας και κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως, την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022. Της Σβετλάνα Λεβίτσκι Ο Μητροπολίτης Αγίας Πετρούπολης και Λάντογκας...
21 Ιανουαρίου, 2022 - 18:50
Τελευταία ενημέρωση: 22/01/2022 - 1:40

Η Εξόδιος Ακολουθία του μακαριστού Μητροπολίτη πρώην Αγίας Πετρούπολης κυρού Βλαδίμηρου

Διαδώστε:
Η Εξόδιος Ακολουθία του μακαριστού Μητροπολίτη πρώην Αγίας Πετρούπολης κυρού Βλαδίμηρου

Η Εξόδιος Ακολουθία του μακαριστού Μητροπολίτη πρώην Αγίας Πετρούπολης και Λάντογκας κυρού Βλαδίμηρου (Κοτλιάροφ) τελέσθηκε στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδος στην Ιερά Μονή Αγίου Αλεξάνδρου Νιέφσκι Αγίας Πετρούπολης από τον Μητροπολίτη Αγίας Πετρούπολης και Λάντογκας και κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως, την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022.

Της Σβετλάνα Λεβίτσκι

Ο Μητροπολίτης Αγίας Πετρούπολης και Λάντογκας κ. Βαρσανούφιος ανέγνωσε το κείμενο των Πατριαρχικών συλλυπητηρίων για την εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτη και υπενθύμισε στους παρευρισκόμενους ορόσημα από τη ζωή του εκλιπόντος.

Συλλυπητήρια για τον θάνατο του μακαριστού Μητροπολίτη εξέφρασαν ο Κυβερνήτης της Αγίας Πετρούπολης Αλεξάντερ Ντμιτρίβιτς Μπέγκλοφ και ο Κυβερνήτης του Λένινγκραντ Αλεξάντρ Ντροζντένκο.

Τους λειτουργικούς ύμνους απέδωσε η χορωδία του κλήρου της Μητρόπολης Αγίας Πετρούπολης υπό τη διεύθυνση του Γιούρι Γερασίμοφ.

Κληρικοί και πλήθος πιστών προσήλθαν για να αποχαιρετήσουν τον εκλιπόντα.

Ο μακαριστός Μητροπολίτης πρώην Αγίας Πετρούπολης κυρός Βλαδίμηρος ετάφη στο κοιμητήριο της Μονής.

Διαβάστε ακόμη: Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης πρώην Αγίας Πετρούπολης Βλαδίμηρος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων