26/09/2019 26/09/2019 Ενα πρακτικό και επιστημονικό σεμινάριο με θέμα «Σύγχρονες Μέθοδοι στην Πρακτική της Φροντίδας Ασθενών», πραγματοποίησε στο νοσοκομείο του Καλίνινγκραντ η Ορθόδοξη Οργάνωση “Έλεος” μετά από πρόσκληση του υπουργείου Υγείας. Στην εκπαίδευση συμμετείχαν περισσότεροι από 60 νοσηλευτές και ιατροί του νοσοκομείου της πόλης. Την παραμονή του σεμιναρίου, εκπρόσωποι της Οργάνωσης “Έλεος” συναντήθηκαν με τον Υφυπουργό Υγείας...
26 Σεπτεμβρίου, 2019 - 14:27
Τελευταία ενημέρωση: 26/09/2019 - 14:18

“Η ιατρική ηθική βασίζεται στις χριστιανικές αξίες”

Διαδώστε:
“Η ιατρική ηθική βασίζεται στις χριστιανικές αξίες”

Ενα πρακτικό και επιστημονικό σεμινάριο με θέμα «Σύγχρονες Μέθοδοι στην Πρακτική της Φροντίδας Ασθενών», πραγματοποίησε στο νοσοκομείο του Καλίνινγκραντ η Ορθόδοξη Οργάνωση “Έλεος” μετά από πρόσκληση του υπουργείου Υγείας.
Στην εκπαίδευση συμμετείχαν περισσότεροι από 60 νοσηλευτές και ιατροί του νοσοκομείου της πόλης.

Την παραμονή του σεμιναρίου, εκπρόσωποι της Οργάνωσης “Έλεος” συναντήθηκαν με τον Υφυπουργό Υγείας της Περιφέρειας του Καλίνινγκραντ, Γιούρι Σκαλίν.

“Η ίδια η δομή του σεμιναρίου, η ποιότητα των πρακτικών το επίπεδο γνώσης των αδελφών της οργάνωσης ξεπέρασαν όλες τις προσδοκίες μας. Οι αδελφές έχουν μοναδικές δεξιότητες και τεχνικές που δεν εμπεριέχονται σε κανένα από τα εκπαιδευτικά μας υλικά », δήλωσε ο Υφυπουργός και πρόσθεσε: «Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι η ιατρική ηθική βασίζεται στις χριστιανικές αξίες”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων