06/05/2019 06/05/2019 Την έντονη ανησυχία της ότι η μεταναστευτική πολιτική που ακολουθείται από τις Ευρωπαϊκές χώρες, απειλεί τις παραδόσεις και τον πολιτισμό εκφράζει η Ρωσική Εκκλησία. “Έχει δημιουργηθεί ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Η μεταναστευτική  πολιτική πρέπει να λαμβάνει υπόψη τον πολιτιστικό κώδικα του πληθυσμού της κάθε χώρας και δεν πρέπει θέτει σε κίνδυνο αυτές τις αξίες”, δήλωσε ο...
06 Μαΐου, 2019 - 13:06

“Η μετανάστευση απειλεί τις δημογραφικές ισορροπίες”

Διαδώστε:
“Η μετανάστευση απειλεί τις δημογραφικές ισορροπίες”

Την έντονη ανησυχία της ότι η μεταναστευτική πολιτική που ακολουθείται από τις Ευρωπαϊκές χώρες, απειλεί τις παραδόσεις και τον πολιτισμό εκφράζει η Ρωσική Εκκλησία.

“Έχει δημιουργηθεί ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Η μεταναστευτική  πολιτική πρέπει να λαμβάνει υπόψη τον πολιτιστικό κώδικα του πληθυσμού της κάθε χώρας και δεν πρέπει θέτει σε κίνδυνο αυτές τις αξίες”, δήλωσε ο επικεφαλής του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου της Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Rossiya-24.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η υπερβολικά φιλελεύθερη μεταναστευτική νομοθεσία έχει ως αποτέλεσμα την αλλαγή των δημογραφικών ισορροπιών και στο μέλλον μπορεί να οδηγήσει σε “πολύ σοβαρές εσωτερικές συγκρούσεις”.

Αναφέρθηκε στο παράδειγμα των μεταναστών από πρώην αποικίες στη Γαλλία λέγοντας: “Αν μιλάμε για τη λεγόμενη ενσωμάτωση εκείνων που ήρθαν από τις χώρες του τρίτου κόσμου στη γαλλική πρωτεύουσα, αυτή η ενσωμάτωση απέτυχε στις περισσότερες περιπτώσεις”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων