25/05/2020 25/05/2020 Το Εκδοτικό Συμβούλιο της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας μελετά το ζήτημα της δυνατότητας σύνταξης ενός προτεινόμενου καταλόγου λογοτεχνικών έργων, ο οποίος δίνει μια θετική εικόνα της οικογένειας ή περιέχει κριτική για εκείνες τις πτυχές της ζωής που εμποδίζουν την οικογένεια να ζήσει με αγάπη και αρμονία. Ένας τέτοιος κατάλογος θα μπορούσε να συμβουλεύει τους νεόνυμφους, που...
25 Μαΐου, 2020 - 17:34
Τελευταία ενημέρωση: 25/05/2020 - 17:28

Η Μόσχα αναζητά βιβλία που να προάγουν τη ζωή της οικογένειας

Διαδώστε:
Η Μόσχα αναζητά βιβλία που να προάγουν τη ζωή της οικογένειας

Το Εκδοτικό Συμβούλιο της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας μελετά το ζήτημα της δυνατότητας σύνταξης ενός προτεινόμενου καταλόγου λογοτεχνικών έργων, ο οποίος δίνει μια θετική εικόνα της οικογένειας ή περιέχει κριτική για εκείνες τις πτυχές της ζωής που εμποδίζουν την οικογένεια να ζήσει με αγάπη και αρμονία.

Ένας τέτοιος κατάλογος θα μπορούσε να συμβουλεύει τους νεόνυμφους, που ξεκινούν ένα μακρύ ταξίδι στα κύματα του… ωκεανού της οικογενειακής ζωής. Η έρευνα καταλήγει σε προτάσεις επιλεγμένων έργων τέχνης, που θα μπορούσαν να αποτελέσουν τον πυρήνα μιας τέτοιας λίστας, ενώ υπάρχει η δυνατότητα απάντησης σε ανοιχτή ερώτηση του Εκδοτικού Συμβουλίου της Ρώσικης Εκκλησίας, για συμβουλές και προσθήκη περαιτέρω βιβλίων.

Μπορείτε να λάβετε μέρος στην έρευνα εδώ.

Πηγή: http://kerpc.ru

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων