29/09/2019 29/09/2019 Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία συμβούλεψε τους νέους ανθρώπους που σπαταλούν το χρόνο τους και αμαρτάνουν βλέποντας ταινίες με ασελγές περιεχόμενο (πορνό) να επικεντρωθούν στην οικογενειακή ζωή. Οι αμαρτίες αυτές γίνοται “συνήθως λόγω της έλλειψης κανονικής οικογενειακής ζωής”, δήλωσε ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων στο πρόγραμμα “Εκκλησία και κόσμος” στο τηλεοπτικο κανάλι “Russia-24”. Κατά τη γνώμη...
29 Σεπτεμβρίου, 2019 - 12:05
Τελευταία ενημέρωση: 29/09/2019 - 11:46

“Η νεολαία να δημιουργήσει οικογένειες”

Διαδώστε:
“Η νεολαία να δημιουργήσει οικογένειες”

Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία συμβούλεψε τους νέους ανθρώπους που σπαταλούν το χρόνο τους και αμαρτάνουν βλέποντας ταινίες με ασελγές περιεχόμενο (πορνό) να επικεντρωθούν στην οικογενειακή ζωή.

Οι αμαρτίες αυτές γίνοται “συνήθως λόγω της έλλειψης κανονικής οικογενειακής ζωής”, δήλωσε ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων στο πρόγραμμα “Εκκλησία και κόσμος” στο τηλεοπτικο κανάλι “Russia-24”.

Κατά τη γνώμη του Ιεράρχη το σωστό είναι να δημιουργήσουν οι νέοι την οικογένεια και όλη την σεξουαλική ενέργεια να διοχετεύουν στον συζυγικό βίο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων