25/02/2020 25/02/2020 «Μακροχρόνια περίθαλψη: 30 χρόνια εμπειρίας της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας». Αυτό είναι το θέμα του συνεδρίου που πραγματοποιείται σήμερα 25 Φεβρουαρίου στην Μόσχα, στο οποίο θα συμμετάσχουν κορυφαίοι Ρώσοι ειδικοί στον τομέα της παρηγορητικής και μακροχρόνιας περίθαλψης, αδελφές του ελέους, αλλά και Ιερείς. Το συνέδριο θα ανοίξει ο επικεφαλής του Συνοδικού Τμήματος Φιλανθρωπίας του Πατριαρχείου Μόσχας,...
25 Φεβρουαρίου, 2020 - 8:56
Τελευταία ενημέρωση: 25/02/2020 - 8:44

Η παρηγορητική φροντίδα στη Ρωσική Εκκλησία

Διαδώστε:
Η παρηγορητική φροντίδα στη Ρωσική Εκκλησία

«Μακροχρόνια περίθαλψη: 30 χρόνια εμπειρίας της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας». Αυτό είναι το θέμα του συνεδρίου που πραγματοποιείται σήμερα 25 Φεβρουαρίου στην Μόσχα, στο οποίο θα συμμετάσχουν κορυφαίοι Ρώσοι ειδικοί στον τομέα της παρηγορητικής και μακροχρόνιας περίθαλψης, αδελφές του ελέους, αλλά και Ιερείς.

Το συνέδριο θα ανοίξει ο επικεφαλής του Συνοδικού Τμήματος Φιλανθρωπίας του Πατριαρχείου Μόσχας, Επίσκοπος Παντελεήμων.

“Ήταν η Εκκλησία που δημιούργησε το πρώτο νοσοκομείο στη Ρωσία και ιστορικά βοηθούσε πάντοτε τους άρρωστους και τους άπορους. Στη δεκαετία του ’90, όταν μετά τη σοβιετική περίοδο η φιλανθρωπία αναβίωσε, οι αδελφές του ελέους άρχισαν να νοιάζονται για τους ανθρώπους στα νοσοκομεία και στο σπίτι», σχολίασε ο Αλεξέι Ζαρόφ, διευθυντής του νοσοκομείου του Αγίου Αλεξίου στο οποίο διεξάγεται το συνέδριο.
“Πάνω από 30 χρόνια, έχουμε αποκτήσει τεράστια πολύτιμη εμπειρία, την οποία, είναι σημαντικό για εμάς, να μοιραστούμε με συναδέλφους, συγγενείς σοβαρά άρρωστων ασθενών, καθώς και όλους όσους ενδιαφέρονται να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των ανθρώπων που στερούνται την ευκαιρία να φροντίσουν τον εαυτό τους”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων