28/03/2019 28/03/2019 Στην αίθουσα τελετών στο μοναστήρι Ντανίλοβσκι έγινε η τακτική συνεδρίαση της Διασυνοδικής Επιτροπής του Πατριαρχείου Μόσχας για τα θέματα της εκκλησιαστικής διαχείρισης, ποιμαντικού έργου και διοργάνωσης της εκκλησιαστικής ζωής υπό την προεδρία του Μητροπολίτη Αγίας Πετρούπολης και Λάντογκα κ. Βαρσονοφίου. Στην ατζέντα της ημέρας τέθηκαν τα θέματα όπως “Ιερείς:  έργο, λειτουργία σε πνευματικά εκπαιδευτικά ιδρύματα”,...
28 Μαρτίου, 2019 - 22:10

Η ποιμαντική διακονία στο σύγχρονο κόσμο στη Ρωσία

Διαδώστε:
Η ποιμαντική διακονία στο σύγχρονο κόσμο στη Ρωσία

Στην αίθουσα τελετών στο μοναστήρι Ντανίλοβσκι έγινε η τακτική συνεδρίαση της Διασυνοδικής Επιτροπής του Πατριαρχείου Μόσχας για τα θέματα της εκκλησιαστικής διαχείρισης, ποιμαντικού έργου και διοργάνωσης της εκκλησιαστικής ζωής υπό την προεδρία του Μητροπολίτη Αγίας Πετρούπολης και Λάντογκα κ. Βαρσονοφίου. Στην ατζέντα της ημέρας τέθηκαν τα θέματα όπως “Ιερείς:  έργο, λειτουργία σε πνευματικά εκπαιδευτικά ιδρύματα”, “Τελετή μετάνοιας στις ενορίες”, “Οικογενειακή ζωή των ιερέων και προβλήματα που προκύπτουν”.
Στα συμπεράσματα της συνεδρίασης αναφέρθηκε ότι θα διεξαχθεί ένα συνέδριο για το ποιμαντικό έργο σε πνευματικά και εκπαιδευτικά ιδρύματα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων