01/04/2019 01/04/2019 Στον νεοανεγερθέντα ναό του Αγίου Στεφάνου του Περμ στη Μόσχα, χοροστάτησε την Κυριακή της Προσκυνήσεως του Σταυρού ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών, κ.κ. Κύριλλος. Στην θεία λειτουργία έψαλε η χορωδία της Θεολογικής Ακαδημίας της Μόσχας. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας τελέστηκαν τα εγκαίνια του Ιερού Ναού, καθώς και χειροτονία εις πρεσβύτερον του...
01 Απριλίου, 2019 - 8:23
Τελευταία ενημέρωση: 01/04/2019 - 10:02

Η Προσκύνηση του Σταυρού στη Μόσχα

Διαδώστε:
Η Προσκύνηση του Σταυρού στη Μόσχα

Στον νεοανεγερθέντα ναό του Αγίου Στεφάνου του Περμ στη Μόσχα, χοροστάτησε την Κυριακή της Προσκυνήσεως του Σταυρού ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών, κ.κ. Κύριλλος.
Στην θεία λειτουργία έψαλε η χορωδία της Θεολογικής Ακαδημίας της Μόσχας.

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας τελέστηκαν τα εγκαίνια του Ιερού Ναού, καθώς και χειροτονία εις πρεσβύτερον του διακόνου Ανατόλιου Κολότ. Ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας απευθύνθηκε στο ποίμνιο μιλώντας για τη σημασία της ημέρας, και δώρισε στην ενορία μία εικόνα της Παναγίας: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσου εργάζονται στο ναό, για το μεγάλο έργο τους” είπε ο Πατριάρχης Μόσχας.

Ο θεμέλιος λίθος της εκκλησίας του Αγίου Στεφάνου του Περμ τέθηκε από τον Πατριάρχη Μόσχας στις 28 Σεπτεμβρίου 2011.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων