11/06/2019 11/06/2019 Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Τμήματος Εκκλησιαστικών Σχέσεων με την κοινωνία και τα μέσα ενημέρωσης, αρχισυντάκτης του περιοδικού Foma, Βλαντιμίρ Λεγκόιντα, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Βέρα για το πώς, με ποιον και για ποιους λόγους οι εκπρόσωποι της Εκκλησίας μπορούν να ανοίξουν διάλογο με την κοινωνία. “Η Εκκλησία είναι έτοιμη να ξεκινήσει διάλογο με όσους είναι...
11 Ιουνίου, 2019 - 10:28

Η Ρωσική Εκκλησία ανοίγει διάλογο με την κοινωνία

Διαδώστε:
Η Ρωσική Εκκλησία ανοίγει διάλογο με την κοινωνία

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Τμήματος Εκκλησιαστικών Σχέσεων με την κοινωνία και τα μέσα ενημέρωσης, αρχισυντάκτης του περιοδικού Foma, Βλαντιμίρ Λεγκόιντα, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Βέρα για το πώς, με ποιον και για ποιους λόγους οι εκπρόσωποι της Εκκλησίας μπορούν να ανοίξουν διάλογο με την κοινωνία.

“Η Εκκλησία είναι έτοιμη να ξεκινήσει διάλογο με όσους είναι έτοιμοι γι ‘αυτό. Εξαίρεση αποτελούν μόνο όσοι είναι εχθρικοί απέναντί μας. Σε αυτήν την περίπτωση, είναι απλά αδύνατο να οικοδομήσουμε έναν διάλογο” υπογράμμισε

Πρόσθεσε επίσης ότι είναι πολύ σημαντικό να ανοίξει ένας διάλογος με την κοινωνία μέσω του διαδικτύου, ώστε να γίνονται γνωστές οι θέσεις της Εκκλησίας και να ακούγονται οι προβληματισμοί του κόσμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων