27/03/2019 27/03/2019 Ο «Οίκος Τυφλόκωφων» στη Μόσχα και το Συνοδικό Τμήμα του Πατριαρχείο της Μόσχας για θέματα φιλανθρωπίας και κοινωνικής διακονίας ξεκινά μαθήματα με τίτλο “Συνοδεία στην πόλη” για εκπαίδευση συνοδών των τυφλών και τυφλόκωφων ανθρώπων. Ανάλογα μαθήματα είχαν ξαναγίνει πριν από δύο χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά φέτος καθηγητές θα είναι οι ίδιοι...
27 Μαρτίου, 2019 - 8:19
Τελευταία ενημέρωση: 27/03/2019 - 8:22

Η Ρωσική Εκκλησία εκπαιδεύει συνοδούς Τυφλόκωφων

Διαδώστε:
Η Ρωσική Εκκλησία εκπαιδεύει συνοδούς Τυφλόκωφων

Ο «Οίκος Τυφλόκωφων» στη Μόσχα και το Συνοδικό Τμήμα του Πατριαρχείο της Μόσχας για θέματα φιλανθρωπίας και κοινωνικής διακονίας ξεκινά μαθήματα με τίτλο “Συνοδεία στην πόλη” για εκπαίδευση συνοδών των τυφλών και τυφλόκωφων ανθρώπων.
Ανάλογα μαθήματα είχαν ξαναγίνει πριν από δύο χρόνια.


Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά φέτος καθηγητές θα είναι οι ίδιοι οι κωφοί τυφλοί: “Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει καλύτερα τις ανάγκες ενός ατόμου με αναπηρία, από τον ίδιο του τον εαυτό” δήλωσε η Βερόνικα Λεοντίεβα, επικεφαλής του Συλλόγου ΑΜΕΑ. “Ένα άτομο που θέλει να γίνει βοηθός κωφών και τυφλόκωφων σε μια μεγάλη πόλη πρέπει να είναι υπομονετικός, πολύ προσεκτικός και έξυπνος και ικανός να ανταποκριθεί γρήγορα σε διάφορες καταστάσεις”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων