19/04/2019 19/04/2019 Τον δήμαρχο της Ναζαρέτ επισκέφθηκε ο επικεφαλής της ρωσικής εκκλησιαστικής αποστολής στην Ιερουσαλήμ, Αρχιμανδρίτης Αλέξανδρος  και ο αναπληρωτής επικεφαλής Ιερομόναχος Δομέτιος (Μαρκαριανός) . Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα συνεργασίας της Ρωσικής Εκκλησίας με τις τοπικές αρχές. Ο Αρχιμανδρίτης Αλέξανδρος μάλιστα, υπογράμμισε ότι η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία προτίθεται  να χρησιμοποιήσει την περιοχή προς όφελος χιλιάδων προσκυνητών που...
19 Απριλίου, 2019 - 9:00

Η Ρωσική Εκκλησία ενισχύει την παρουσία της στη Ναζαρέτ

Διαδώστε:
Η Ρωσική Εκκλησία ενισχύει την παρουσία της στη Ναζαρέτ

Τον δήμαρχο της Ναζαρέτ επισκέφθηκε ο επικεφαλής της ρωσικής εκκλησιαστικής αποστολής στην Ιερουσαλήμ, Αρχιμανδρίτης Αλέξανδρος  και ο αναπληρωτής επικεφαλής Ιερομόναχος Δομέτιος (Μαρκαριανός) .

Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα συνεργασίας της Ρωσικής Εκκλησίας με τις τοπικές αρχές. Ο Αρχιμανδρίτης Αλέξανδρος μάλιστα, υπογράμμισε ότι η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία προτίθεται  να χρησιμοποιήσει την περιοχή προς όφελος χιλιάδων προσκυνητών που έρχονται στην πόλη, αλλά και των κατοίκων της.

Η Ρωσική Αποστολή Ιεροσολύμων ευρισκόμενη πλησίον της Παλαιάς Πόλης Ιεροσολύμων περιλαμβάνει επί μία έκταση 6,8 εκταρίων, τον Ορθόδοξο Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδος, τα κτίρια της Αποστολής και σειρά άλλων κτιρίων αρχικώς χτισμένων για την φιλοξενία των Ρώσων Ορθόδοξων προσκυνητών των Αγίων Τόπων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων