19/10/2023 19/10/2023 Στην επίθεση που σημειώθηκε στο νοσοκομείο Αλ Αχλί της Γάζας και κόστισε τη ζωή σε εκατοντάδες αμάχους, μεταξύ αυτών και δεκάδες παιδιά, αναφέρθηκε ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος, δια στόματος Βλαντίμιρ Λεγκόιντα.  “Ο Αγιώτατος Πατριάρχης Κύριλλος προσεύχεται για όλα τα θύματα και όσους επλήγησαν από την τερατώδη σκληρή επίθεση με ρουκέτες...
19 Οκτωβρίου, 2023 - 11:05
Τελευταία ενημέρωση: 19/10/2023 - 9:53

Η Ρωσική Εκκλησία για την επίθεση κατά αμάχων σε νοσοκομείο στη Γάζα

Διαδώστε:
Η Ρωσική Εκκλησία για την επίθεση κατά αμάχων σε νοσοκομείο στη Γάζα

Στην επίθεση που σημειώθηκε στο νοσοκομείο Αλ Αχλί της Γάζας και κόστισε τη ζωή σε εκατοντάδες αμάχους, μεταξύ αυτών και δεκάδες παιδιά, αναφέρθηκε ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος, δια στόματος Βλαντίμιρ Λεγκόιντα. 

“Ο Αγιώτατος Πατριάρχης Κύριλλος προσεύχεται για όλα τα θύματα και όσους επλήγησαν από την τερατώδη σκληρή επίθεση με ρουκέτες σε νοσοκομείο στη Λωρίδα της Γάζας”. Αυτό δήλωσε στους δημοσιογράφους ο ασκών καθήκοντα προϊσταμένου της Υπηρεσίας Τύπου του Πατριάρχη Μόσχας, Πρόεδρος του Συνοδικού Τμήματος Σχέσεων της Εκκλησίας με την Κοινωνία και τα ΜΜΕ, Βλαντίμιρ Λεγκόιντα.

Σύμφωνα με τον γραμματέα Τύπου του Πατριάρχη Μόσχας, ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας τονίζει ότι σε μια κατάσταση όπου ανυπεράσπιστοι πολίτες και παιδιά πεθαίνουν και υποφέρουν, θα πρέπει να “εντείνει κανείς την προσευχή για την ταχεία έλευση μιας δίκαιης ειρήνης η οποία θα εγγυηθεί για τις ζωές των ανθρώπων.”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων