30/09/2019 30/09/2019 Πραγματοποιείται αύριο 30 Σεπτεμβρίου στην Μόσχα συνέντευξη Τύπου της Διαθρησκειακής Ομάδας Εργασίας για τη Συρία με θέμα την αποστολή στην πολύπαθη χώρα . Η αντιπροσωπεία, που επισκέφθηκε την Συρία προ ημερών, και στην οποίων μεταξύ άλλων συμμετείχαν εκπρόσωποι της Ορθοδόξου Ρωσικής Εκκλησίας, είχε συναντήσεις με τους ηγέτες των θρησκευτικών κοινοτήτων της Συρίας και τους εκπροσώπους...
30 Σεπτεμβρίου, 2019 - 8:12

Η Ρωσική Εκκλησία για την κατάσταση στη Συρία

Διαδώστε:
Η Ρωσική Εκκλησία για την κατάσταση στη Συρία

Πραγματοποιείται αύριο 30 Σεπτεμβρίου στην Μόσχα συνέντευξη Τύπου της Διαθρησκειακής Ομάδας Εργασίας για τη Συρία με θέμα την αποστολή στην πολύπαθη χώρα .

Η αντιπροσωπεία, που επισκέφθηκε την Συρία προ ημερών, και στην οποίων μεταξύ άλλων συμμετείχαν εκπρόσωποι της Ορθοδόξου Ρωσικής Εκκλησίας, είχε συναντήσεις με τους ηγέτες των θρησκευτικών κοινοτήτων της Συρίας και τους εκπροσώπους της ηγεσίας της χώρας.
Στη συνέντευξη θα αναλυθεί ανθρωπιστική κατάσταση στη Συρία σήμερα, θα περιγραφούν οι ανάγκες ενώ θα δοθούν στοιχεία σχετικά με την αποκατάσταση της χώρας και της υποδομής της, αλλά και το τι μπορεί να κάνει η Ρωσία προς την κατεύθυνση αυτή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων