09/10/2019 09/10/2019 Από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 4 Οκτωβρίου, με την ευλογία του Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου πραγματοποιήθηκε στη Ρωσία το τρίτο συνέδριο Ορθοδόξων Κέντρων Αποκατάστασης για τοξικομανείς. Στη συνάντηση αυτή συμμετείχαν διευθυντές των κέντρων, ειδικοί επιστήμονες, εθελοντές των κέντρων βοήθειας, Ιερείς και λαϊκοί από 30 μητροπόλεις της Ρωσίας. Η εκδήλωση διοργανώθηκε...
09 Οκτωβρίου, 2019 - 8:40
Τελευταία ενημέρωση: 09/10/2019 - 8:41

Η ρωσική εκκλησία κοντά στους τοξικομανείς

Διαδώστε:
Η ρωσική εκκλησία κοντά στους τοξικομανείς

Από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 4 Οκτωβρίου, με την ευλογία του Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου πραγματοποιήθηκε στη Ρωσία το τρίτο συνέδριο Ορθοδόξων Κέντρων Αποκατάστασης για τοξικομανείς.
Στη συνάντηση αυτή συμμετείχαν διευθυντές των κέντρων, ειδικοί επιστήμονες, εθελοντές των κέντρων βοήθειας, Ιερείς και λαϊκοί από 30 μητροπόλεις της Ρωσίας.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Κέντρο Συντονισμού για την Καταπολέμηση των Ναρκωτικών του Συνοδικού Τμήματος Φιλανθρωπίας του Πατριαρχείου Μόσχας.

Σήμερα στη Ρωσία υπάρχουν περισσότερα από 300 εκκλησιαστικά προγράμματα για να βοηθήσουν τους τοξικομανείς, συμπεριλαμβανομένων 70 κέντρων απεξάρτησης, 60 συμβουλευτικών κέντρων και άλλων υποστηρικτών δομών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων