16/07/2020 16/07/2020 Συμμετεχούσης της Εκκλησίας, θα παρουσιαστεί ο πρώτος χώρος σωφρονιστικής αποκατάστασης για εφήβους που παραβαίνουν το νόμο στη Ρωσία. Ο οικολογικός χώρος «Πεδίο/Περιοχή ανάπτυξης» θα εγκαινιαστεί σε οικόπεδο του ναού του χωριού Ναντκοπάνιε στα περίχωρα της Αγίας Πετρούπολης. Εδώ οι έφηβοι θα μάθουν τα επαγγέλματα του καφετζή/barista, σχεδιαστή – αρχιτέκτονα τοπίου και κεραμοποιού. Διοργανωτής του προγράμματος είναι...
16 Ιουλίου, 2020 - 20:40
Τελευταία ενημέρωση: 16/07/2020 - 20:03

Η ρωσική εκκλησία παραχωρεί χώρο για μετασωφρονιστική αποκατάσταση εφήβων

Διαδώστε:
Η ρωσική εκκλησία παραχωρεί χώρο για μετασωφρονιστική αποκατάσταση εφήβων

Συμμετεχούσης της Εκκλησίας, θα παρουσιαστεί ο πρώτος χώρος σωφρονιστικής αποκατάστασης για εφήβους που παραβαίνουν το νόμο στη Ρωσία.

Ο οικολογικός χώρος «Πεδίο/Περιοχή ανάπτυξης» θα εγκαινιαστεί σε οικόπεδο του ναού του χωριού Ναντκοπάνιε στα περίχωρα της Αγίας Πετρούπολης. Εδώ οι έφηβοι θα μάθουν τα επαγγέλματα του καφετζή/barista, σχεδιαστή – αρχιτέκτονα τοπίου και κεραμοποιού.

Διοργανωτής του προγράμματος είναι το Κέντρο Κοινωνικής Αποκατάστασης Εφήβων του Αγίου Βασιλείου του Μεγάλου. Αυτό είναι το μοναδικό μη κυβερνητικό κοινωνικό κέντρο για εφήβους που παραβαίνουν τον νόμο και αποτελεί την εναλλακτική λύση αντί του σοφρωνιστικού ιδρύματος ή κλειστού εκπαιδευτικού χώρου. Με τους εφήβους θα εργάζονται οι εκπαιδευτικοί, ψυχολόγοι, προπονητές, παιδαγωγοί, δάσκαλοι δάσκαλοι Καλών Τεχνών και εθελοντές.

Πηγή: patriarchia.ru

Μετάφραση: Irina Tresorukova

Απόδοση: Irina Tresorukova, Ευγενία Δίτσα

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων