22/03/2019 22/03/2019 Πραγματοποιήθηκε στην Σαγκάη το 13ο Περιφερειακό Συνέδριο των ρωσικών οργανώσεων της διασποράς «Ρωσόφωνη Συνεργασία της Διασποράς» φέρνοντας σε επαφή Ρώσους από την Κίνα, τη Μογγολία, την Ιαπωνία, την Ταϊλάνδη, τη Σιγκαπούρη, την Καμπότζη, το Νεπάλ και της Δημοκρατίας της Κορέας. Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία εκπροσωπήθηκε από τον προϊστάμενο του καθεδρικού ναού του Αγίου Νικολάου στην...
22 Μαρτίου, 2019 - 9:31
Τελευταία ενημέρωση: 22/03/2019 - 10:30

Η Ρωσική Εκκλησία σε συνέδριο στη Σαγκάη

Διαδώστε:
Η Ρωσική Εκκλησία σε συνέδριο στη Σαγκάη

Πραγματοποιήθηκε στην Σαγκάη το 13ο Περιφερειακό Συνέδριο των ρωσικών οργανώσεων της διασποράς «Ρωσόφωνη Συνεργασία της Διασποράς» φέρνοντας σε επαφή Ρώσους από την Κίνα, τη Μογγολία, την Ιαπωνία, την Ταϊλάνδη, τη Σιγκαπούρη, την Καμπότζη, το Νεπάλ και της Δημοκρατίας της Κορέας.
Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία εκπροσωπήθηκε από τον προϊστάμενο του καθεδρικού ναού του Αγίου Νικολάου στην Τεχεράνη (Ιράν), Αρχιμανδρίτη Αλέξανδρο (Zarkeshev), και τον π. Ιωάννη του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας.

Κατά τη διάρκεια του φόρουμ συζητήθηκε η διατήρηση των πνευματικών αξιών και της πολιτιστικής ταυτότητας στο πλαίσιο της ένταξής στις κοινωνίες των χωρών διαμονής τους, οι δραστηριότητες των κινημάτων νεολαίας, καθώς και εργασίες για τη στήριξη της ρωσικής γλώσσας, παράδοσης και ορθόδοξης πίστης.

Η επόμενη διάσκεψη προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ινδία το 2020.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων