08/05/2019 08/05/2019 Η καθιερωμένη δεξίωση του Πάσχα, της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας στο Εξωτερικό, δόθηκε στον πατριαρχικό καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου στη Νέα Υόρκη. Στη δεξίωση παραβρέθηκαν ο Επίσκοπος Ματθαίος Σουρόζ, διαχειριστής των ρωσικών πατριαρχικών ενοριών στις ΗΠΑ, ο Γενικός Πρόξενος της Ρωσίας στη Νέα Υόρκη, Sergey Ovsyannikov, ο Μητροπολίτης Ανατολικής Αμερικής και Νέας Υόρκης, κ. Ιλαρίων...
08 Μαΐου, 2019 - 8:03

Η Ρωσική Εκκλησία στη Νέα Υόρκη

Διαδώστε:
Η Ρωσική Εκκλησία στη Νέα Υόρκη

Η καθιερωμένη δεξίωση του Πάσχα, της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας στο Εξωτερικό, δόθηκε στον πατριαρχικό καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου στη Νέα Υόρκη.
Στη δεξίωση παραβρέθηκαν ο Επίσκοπος Ματθαίος Σουρόζ, διαχειριστής των ρωσικών πατριαρχικών ενοριών στις ΗΠΑ, ο Γενικός Πρόξενος της Ρωσίας στη Νέα Υόρκη, Sergey Ovsyannikov, ο Μητροπολίτης Ανατολικής Αμερικής και Νέας Υόρκης, κ. Ιλαρίων και ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ρωσικής Ομοσπονδίας στα Ηνωμένα Έθνη, Vasily Nebenzya.
Επίσης, παρέστησαν Ιεράρχες και κληρικοί των Εκκλησιών της Ρωσίας, της Ελληνικής Ορθοδόξου Εκκλησίας, της Αντιόχειας και της Σερβίας, καθώς και διπλωμάτες και εκπρόσωποι μη κυβερνητικών οργανώσεων της Νέας Υόρκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων