08/05/2019 08/05/2019 Ένα νέο κέντρο φιλοξενίας για εγκύους και μητέρες με παιδιά, που αντιμετωπίζουν προβλήματα, εγκαινίασε η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία στην περιφέρεια του Ταμπόφ, αναφέρει  η Diakonia.ru  Επίσης, άνοιξε δύο νέα κέντρα για τις οικογένειες που έχουν ανάγκη στις πόλεις Χαμπάροφσκ και Καζάν, από όπου θα μπορούν να προμηθεύονται ρούχα, τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης αλλά και είδη...
08 Μαΐου, 2019 - 13:57

Η Ρωσική Εκκλησία στηρίζει τις μητέρες

Διαδώστε:
Η Ρωσική Εκκλησία στηρίζει τις μητέρες

Ένα νέο κέντρο φιλοξενίας για εγκύους και μητέρες με παιδιά, που αντιμετωπίζουν προβλήματα, εγκαινίασε η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία στην περιφέρεια του Ταμπόφ, αναφέρει  η Diakonia.ru  Επίσης, άνοιξε δύο νέα κέντρα για τις οικογένειες που έχουν ανάγκη στις πόλεις Χαμπάροφσκ και Καζάν, από όπου θα μπορούν να προμηθεύονται ρούχα, τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης αλλά και είδη παιδικής φροντίδας.

Τα κεφάλαια για τη δημιουργία των ανθρωπιστικών αυτών κέντρων δόθηκαν από το Συνοδικό Τμήμα Φιλανθρωπίας.

Ο ίδιος ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος διοργάνωσε εράνους σε εκκλησίες της χώρας, στο πλαίσιο των προσπαθειών για την πρόληψη των αμβλώσεων και τη βοήθεια των γυναικών που βρίσκονται σε δύσκολες καταστάσεις.

Από τη εκστρατεία αυτή συγκεντρώθηκαν 38 εκατομμύρια ρούβλια, και θα δημιουργηθούν  εντός του  2019, 13 νέα εκκλησιαστικά καταφύγια για μητέρες, 32 νέα κέντρα εκκλησιών για ανθρωπιστική βοήθεια και 25 άλλα προγράμματα για να βοηθήσουν τις γυναίκες που βρίσκονται σε κρίση.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων