18/03/2020 18/03/2020 Οι εκκλησίες της Μόσχας σε συνεργασία με κοινωνικούς λειτουργούς θα οργανώσουν την παράδοση τροφίμων και φαρμάκων σε ηλικιωμένους, που κινδυνεύουν να μολυνθούν από τον κορωνοϊό και ως εκ τούτου πρέπει να παραμείνουν στα σπίτια τους «Αρκετοί κοινωνικοί λειτουργοί (υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι σε πολλές εκκλησίες, ειδικά στη Μόσχα και σε άλλες μεγάλες πόλεις) γνωρίζουν τους ηλικιωμένους...
18 Μαρτίου, 2020 - 9:20
Τελευταία ενημέρωση: 18/03/2020 - 8:52

Η Ρωσική Εκκλησία στο πλευρό των Ηλικιωμένων

Διαδώστε:
Η Ρωσική Εκκλησία στο πλευρό των Ηλικιωμένων

Οι εκκλησίες της Μόσχας σε συνεργασία με κοινωνικούς λειτουργούς θα οργανώσουν την παράδοση τροφίμων και φαρμάκων σε ηλικιωμένους, που κινδυνεύουν να μολυνθούν από τον κορωνοϊό και ως εκ τούτου πρέπει να παραμείνουν στα σπίτια τους
«Αρκετοί κοινωνικοί λειτουργοί (υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι σε πολλές εκκλησίες, ειδικά στη Μόσχα και σε άλλες μεγάλες πόλεις) γνωρίζουν τους ηλικιωμένους που έρχονται τακτικά στην εκκλησία. Οι Εκκλησίες της Μόσχας είναι έτοιμες να τους παρέχουν βοήθεια στην αγορά και την παράδοση τροφίμων και βασικών αγαθών προκειμένου να προστατευτούν”, αναφέρει ο εκπρόσωπος της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, Βλαντιμίρ Λεγκόιντα.
Σύμφωνα με τον ίδιο, το μέτρο αυτό μελετάται ήδη στο Πατριαρχείο Μόσχας και σχεδιάζεται η επέκτασή του και σε άλλες πόλεις.
Ο κ. Λεγκόιντα ανέφερε ότι το καθήκον όλων σήμερα είναι να προστατεύσουμε τους ηλικιωμένους μας από πιθανούς κινδύνους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων