26/09/2020 26/09/2020 Ο αναπληρωτής διαχειριστής υποθέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Επίσκοπος Ζελενογκράντ κ. Σάββας κάλεσε τους πιστούς να μένουν ήρεμοι και να τηρούν όλα τα μέτρα πρόληψης κατά του κορωνοϊού. “Διανύσαμε την δυσκολότατη περίοδο απομόνωσης, μεταξύ άλλων και στους ναούς μας. Έχουμε κατανοήσει την αξία της επικοινωνίας. Και στις σημερινές συνθήκες, τηρώντας λογικά μέτρα πρόληψης πρέπει να μένουμε...
26 Σεπτεμβρίου, 2020 - 9:44
Τελευταία ενημέρωση: 26/09/2020 - 8:53

Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία για τα μέτρα του κορωνοϊού στη Μόσχα

Διαδώστε:
Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία για τα μέτρα του κορωνοϊού στη Μόσχα

Ο αναπληρωτής διαχειριστής υποθέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Επίσκοπος Ζελενογκράντ κ. Σάββας κάλεσε τους πιστούς να μένουν ήρεμοι και να τηρούν όλα τα μέτρα πρόληψης κατά του κορωνοϊού.

“Διανύσαμε την δυσκολότατη περίοδο απομόνωσης, μεταξύ άλλων και στους ναούς μας. Έχουμε κατανοήσει την αξία της επικοινωνίας. Και στις σημερινές συνθήκες, τηρώντας λογικά μέτρα πρόληψης πρέπει να μένουμε ήρεμοι, να μην επιδεινώνουμε την κατάσταση μέσα μας, ούτε γύρω μας. Εν τέλει γιατί να ζούμε, αν δεν επικοινωνούμε με τους άλλους, αν δεν αγαπούμε, αν δεν ανταλλάσσουμε αισθήματα και γνώσεις, αν δεν προσευχόμαστε από κοινού και δεν είμαστε ενιαίο σώμα;” έγραψε ο Επίσκοπος κ. Σάββας και τόνισε ότι ο κορωνοϊός “θα μείνει μαζί μας για μεγάλο διάστημα” ενώ κάλεσε να τηρούμε τα “απλά, αν και βαρετά μέτρα πρόληψης που αφορούν όλους εμάς”.

 

Μετάφραση από τα ρωσικά – Πρακτορείο Ορθοδοξία – Irina Tresorukova

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων